Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Otomobil, Yapı Market & Bahçe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakım, deri, kremi, nanotec, nigrin, temizleme

Nigrin NANO-TEC Deri Temizleme ve Bakım Kremi 8473893

Eski 09-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]Marka Hakkında [*]100 yılı,bir asrı aşan üretim ve cilama teknolojisi ve ustalığı ModaCar la Türkiye de!Nigrin Almanya dünyanın 44 ülkesinde en çok satılan ve beğenilen oto bakım ürünü markasıdırAvrupa Birliği ve USA otomobil üreticilerinin araç üzerinde kullanmayı tavsiye ettiği tek Markadır(BMW,AUDI,VW,MERCEDES,GM vb)Hiçbir dış üretim merkezi kullanılmadan sadece Almanya da üretilmektedirUnitec,Profex markalarıyla büyüklüğünü pekiştirmektedirNigrin NANO-TEC ,Nano teknoloji ile otomobilinizde sanat yaratacak ürünler üretmektedir Çok kıymetli hamaddeleriyle en kıymetli otomobil derileri düşünülerek üretilmektedir Ürün Özellikleri : [*]Derinin temizliği ve bakımı yanı sıra nano teknolojik yapısıyla erken yaşlanmayı önlerÖzellikle çok deforme olmaya müsait şöför koltuğunda uygulayınSadece gerçek yumuşak deride kullanınızUV korumalı Renk tazeleyici özellik Bağlantılı Ürünler:[*]NIGRIN Deri Bakım Spreyi 090267 Kullanım Alanları[*]Otomobil,minibüs,panelvan,hafif ticari vb araçlar Uygunluk : [*]Tüm marka ve model otomobillerde kullanılacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir Ağırlık : [*]250 mlUygulama Tipi : [*] DIY ? Do it YourSelf | Montajsız,Aletsiz,Kendiniz yapın

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 14092012
29,89 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com