![]() |
Mafra Koruyucu Ayna Etkili Cila (Carlux) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mafra Koruyucu Ayna Etkili Cila (Carlux)Mafra Koruyucu Ayna Etkili Cila (Carlux) Mafra 47 yıldır otomotiv , endüstriyel araçlar,üretim tesisleri,deniz ve hava taşıtları sektörlerinde, kaliteli ürünleri ile yer almaktadır ![]() Şirket yönetim merkezi ,laboratuarları ve üretim tesisleri Bollate-Milano'da bulunmaktadır ![]() Dünyada 38 ‘i aşkın ülkede kullanılmaktadır ![]() MAFRA S ![]() ![]() ![]() ![]() Mafra , Husqcarna (BWM Motor Grup) , MV Agusta, Kawasaki, Lotus, Alfa Romeo gibi daha bir çok ünlü markanın partneridir ![]() Mafra ürünleri İtalya’dan ithal edilmekte olup Türkiye’de Vira Petrokimya ürünlerin tek temsilcisidir ![]() Ürün Açıklamaları Kolay kullanımlı,süper parlatıcı wax ![]() Kirlere karşı koruyucudur ![]() Uzun süreli ipeksi görünüm sağlar ![]() Aşındırıcı maddeler içermez ![]() Tüm tipte boyalar ile kullanılır ![]() Koyu renkli araçlarda gölge bırakmaz ![]() Ürünün kullanımı sonrasında uzun süren parlaklık etkisi devam eder ![]() Ürün Ambalajı : 250 ml Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 14 ![]() ![]() 19,03 TL |
![]() |
![]() |
|