Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Otomobil, Yapı Market & Bahçe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
444, katkılı, nano, radyatör, sega, temizleyici

Sega Nano Katkılı Radyatör Temizleyici 444 ml 20158

Eski 09-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]
Tüm soğutma sistemlerinde kullanılırKonsantre tek adım formülasyonu ile her türlü pas ,tortu ve çamurlaşmış yağ kalıntılarını temizler
radyatör ve soğutma sisteminde biriken çamur, pas, tortu ve yağlı pislikleri temizlemek için formule edilmiştir
Kireç, kalıntılar ve kabukları temizler
Paslanmayı engeller Kullandıktan sonra ayrı bir işleme gerek kalmaz, nötralizere ihtiyaç yoktur, kalıntı bırakmazUygulama: [*]Mevcut radyatördeki suyunuza ürünün tamamını ilave ediniz ve motorunuzu 10 dk çalıştırınız
Hareket etmeyiniz
İşlem bittikten sonra stop motor soğuduktan sonra komple suyu boşaltınız Sonra yeni,temiz antifirizi suyu ilave ediniz

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 14092012
11,07 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com