![]() |
Aylin Coşkun |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Aylin CoşkunSavaş ay, her hafta bir ünlü ile röportaj yapmaya devam ediyor ![]() ![]() ![]() Savaş Ay: Padişahları falan bilir misin? Aylin Coşkun: Bilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Savaş Ay: Günü ne? Aylin Coşkun: 9 Kasım ![]() Savaş Ay: Hangi parti Deniz Baykal? Aylin Coşkun: Nasıl sıkıştırıyorsun ağabey ![]() Savaş Ay: Bununla mı sıkıştırıyorum? Aylin Coşkun: Dur aklıma gelecek şimdi ![]() ![]() Savaş Ay: Dedenin en sevdiği ANAP’ın başında kim var? Aylin Coşkun: Ağabey sen de var ya çalışmadığım yerden soruyorsun ![]() Savaş Ay: Salladın ![]() ![]() Savaş Ay: Kim yönetiyor bu kenti? Vali, belediye başkanı, emniyet müdürü kim? Aylin Coşkun: Şişli Belediye Başkanı’nın soyadı Sarıgül onu biliyorum ![]() Savaş Ay: Dünyada insanlara en zararlı olmuş insan kim? Aylin Coşkun: Hayl Hitler ![]() Savaş Ay: Almanya doğumlusun, bilirsin neler yaptı ![]() Aylin Coşkun: Zulümlerini duymuştum bir ara ![]() Savaş Ay: Kimlere zulmetti daha çok? Aylin Coşkun: Ermeniler’e ![]() ![]() Savaş Ay: Ermenilere mi? Aylin Coşkun: Yok yok pardon ![]() ![]() Röportajın sonunda Aylin Coşkun yorum yapmamıza bile gerek bırakmayan şu cümleyi kuruyor ![]() “Bildiğim şeyleri bile zor hatırlıyorum bak ![]() ![]() >>>alıntıdırr<<< |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bessraa
|
![]() ollan beynile alakalı mı yoqsa ollmayanılan mı yaahh bide bunnara sanathcı diolarr wwuuuhhhhh:DD saoll |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
angelesdream
|
![]() hey yarabbım ya kadın anca kendını rezıl etmış başka bişey değil yani neyse sağol paylaşımın için |
![]() |
![]() |
|