Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Bilim & Teknoloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıktı, türkçe, vista, windows

Windows Vista Sp 2 Türkçe Çıktı!

Eski 07-01-2009   #1
yesimciwciw

Windows Vista Sp 2 Türkçe Çıktı!

WİNDOWS VİSTA SP 2 TÜRKÇE ÇIKTI!

Windows Vista SP2 Türkçe yayınlandı Tek tıklamada indirip kurarak daha kararlı bir işletim sistemine sahip olmak ister misiniz? Detaylar, bu haberde

Toplu yama paketi olan Service Pack, işletim sistemlerinin daha kararlı ve güvenli çalışması için kullanıcılara önemli avantajlar sağlıyor

Windows Vista için yayınlanan ilk hizmet paketinin (SP1) ardından yayınlanan Service Pack 2, Türkçe dil desteği ile indirilmeye hazır
İndirme Linkleri
Aşağıda, Windows Vista işletim sisteminize göre uygun olan 2 hizmet paketi bulunuyor;
::Vista SP2 32 Bit Türkçe indir!
:: Vista SP2 64 Bit Türkçe indir!
Not: Vista SP 2'den faydalanmak için sisteminize daha önceden SP 1 yüklemiş olmanız gerekiyor SP 2, SP 1'i maalesef içermiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com