![]() |
Alo kızım yalnış ev |
![]() |
![]() |
#1 |
punisher
|
Alo kızım yalnış evYanli$ Ev Hizmetci: Aloo? Adam: Kizim benim, hanimi cagiriver sen bana H: Bir dakika efendim H: Alo A: Ne oldu kizim, hanim nerede? H: Ay beyfendi nasil soylesem, hanimefendi yatak odasinda biriyle beraber ![]() A: Ne, bir adamla mi? H: Maalesef, beyfendi ![]() A: Ne?!, hem de benim evimde ha! Bana bak kizim, git benim cali$ma odama, ac masamin cekmecesini ordaki tabancayi al, ikisini oldur, emrediyorum sana! H: Beyfendi, ben nasil yaparim oyle $eyi? A: Yaparsin, bak telefonda bekliyorum, yuru haydi Iki el silah sesi duyulur ![]() ![]() H: Alo, beyfendi A: Ne yaptin kizim? H: Soylediginiz gibi silahi aldim, ikisini de oldurdum efendim ![]() ![]() A: Ne havuzu? H: Bahcedeki yuzme havuzuna beyfendi, nereye olacak? A: Ulan bizim villada yuzme havuzu yok ki, orasi neresi Alooo? __________________________________________________ _______________ Micro Soft Karisi Bill Gates'ten bo$anmak istemi$ ![]() ![]() ![]() Kadincagiz cok dertli ![]() __________________________________________________ _______________ Sperm testi Bir gun 75 ya$inda bir ihtiyar sperm testi yaptirmak icin doktora gider ![]() Doktor adama bir kavanoz verir ve : -Bunu doldurup yarin bana getirin, der ![]() getirip doktora verir ![]() sebebini sorar ![]() -Doktor bey, dun gece sag elimle denedim olmadi, sol elimle denedim gene olmadi ![]() denedi once di$ini cikararak sonra di$ini takarak denedi gene olmadi ![]() Baktik olacak gibi degil kom$unun karisini cagirdik o da iki elini ve agzini denedi gene olmadi, deyince doktor kendini tutamami$ : -Naaptiniz, kom$unun karisini da mi cagirdiniz, diye sormu$ ![]() Ihtiyar da : -Napalim, acamadik $u lanet kavanozu bir turlu __________________________________________________ _________________ Kitapcida Adam kitabevinden iceri girdi, tezgahta duran gence sordu : -Sizde "Erkeklere Karsi Zafer Kazanan Kadınlar" romani varmi? Tezgahtar eliyle az otesini i$aret etti : -Var efendim, orada masal kitaplari bolumunde bulabilirsiniz ![]()
![]() |
|