Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aktuğ, alışma, dvd, recep

Recep Aktuğ: Alışma Bana (DVD + CD)

Eski 09-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Klipler:
Alışma Bana
Sen Benim Herşeyimdin
Hani
Sönmeyen Bir Şey Var
İstiyorum Seni
Nergisli Kır Kahvesi
Ah Benim Sevdalı Başım
Son Perde
Sevmek Ne Güzel

Ekstra:
Kamera Arkası
Röportajlar
Fotoğraflar
Şarkı Sözleri

Ekranların en çok izlenen dizilerinde canlandırdığı karakterler ile başarılı bir oyunculuk sergileyen Recep Aktuğ, “Alışma Bana” adlı albümünde seslendirdiği şarkılarla, geniş kitlelere müziğini tanıtma imkânı buldu 1976 yılında başladığı müzik yolculuğunda; Ayten Alpman, Ajda Pekkan, Sezen Aksu gibi müzik dünyasının birçok duayeni ile aynı sahneyi paylaşan Aktuğ, 11 eserden oluşan “Alışma Bana” adlı albümünde Aysel Gürel, Zülfü Livaneli, Adnan Ergil, Yannis Parios gibi büyük üstatların eserlerinin yanında kendine ait 5 besteyi de ustalıkla yorumladı

Tüm müzikseverlerin arşivine girmeye aday olan, Alışma Bana, Sönmeyen Bir Şey Var, Ah Benim Sevdalı Başım, Sen Benim Herşeyimdin, Sevmek Ne Güzel, Son Perde, Hani, Nergisli Kır Kahvesi, İstiyorum Seni adlı şarkıların yer aldığı, “Alışma Bana” albümünün Müzik Yönetmenliğini ve Aranjörlüğünü Ceyhun Çelik yaptı

Recep Aktuğ hayranlarının, Alışma Bana albümüne göstermiş olduğu yoğun ilgisinden dolayı, Türkiye’de bir ilk gerçekleştirilerek, albümdeki tüm şarkılara klip çekildi Midas stüdyolarında 2 günde yoğun bir çalışma sonucunda gerçekleşen çekimlerin yönetmenliğini Kemal Başbuğ, yardımcılığını ise Yeşeren Başbuğ yaptı Dirlik Film tarafından montajlanan kliplerde, Ali Osman Erbaşı, Ceyhun Çelik, Utku Yalın, Buğra Yağızoğlu, Erkan Sönmez, Onur Yırgal, Ali Bayramiç, Rüya Kocamemiş, Selahattin Çelik sanatçıya eşlik etti 9 klip, röportajlar, kamera arkası görüntülerinin ve fotoğrafların yer aldığı Recep Aktuğ’un Müzikleri şimdi DVD de !!!

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : DVD
  • Ses : Türkçe
  • Video : 4:3 Full Screen
  • İzleme Grubu : PG, Değerlendirilmiş ve Sakıncalı Bulunmamış
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 14092012
17,09 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com