![]() |
Didem 2011 Dansın Meleği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Didem 2011 Dansın MeleğiDidem 2011 Dansın Meleği Didem eşsiz yeteneğini, yılların tecrübesi ile buluşturdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Roman havasından, çiftetelliye; ritim solodan, arap melodilerine; davul solodan, izlemeye doyamayacağınız İspanyol dansına kadar "Dansın Meleği"nin birbirinden farklı kostümleri ile özel bir stüdyoda çekilmiş dansları burada ![]() ![]() ![]() "Dansın Meleği", bu albümde on farklı müzik, on farklı dans, kamera arkası görüntüleri ve kendi sesinden, kendi hikayesini anlattığı çok özel röportajıyla sizlerle ![]() ![]() ![]() Kime Ne? Müzik: Sendur Güzelel Aranjör: Aydın Kara Hint Arabia Müzik: Sendur Güzelel Aranjör: Barış Çoşkuner Vokal: Sendur Güzelel & Bayram Pazarcıoğlu Raks Mimi Aranjör: Aydın Kara Turkuaz Ritim Ritim Kompozisyon: Yaşar Akpençe Dum Dum Tak Ritim Kompozisyon: Yaşar Akpençe Vokal: Yaşar Akpençe Vokal: Yaşar Akpençe Davul Solo Ritim Kompozisyon: Yaşar Akpençe Davul: Volkan Çanakkaleli Ritm Solo Ritim Kompozisyon: Mehmet Akatay & Hakan Akatay İspanyol Müzik: Sendur Güzelel Aranjör: Barış Coşkuner Vokal: Sendur Güzelel & Mehmet Akatay Çiftetelli Müzik: Sendur Güzelel Aranjör: Barış Coşkuner Romanika Müzik: Sendur Güzelel Aranjör: Barış Coşkuner Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 14 ![]() ![]() 4,99 TL |
![]() |
![]() |
|