Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hediyeli, karaoke, livaneli, mikrofon, star, söylüyoruz, zülfü, şarkıları

Zülfü Livaneli - Karaoke Star (8 Zülfü Livaneli Şarkıları Söylüyoruz) (Mikrofon Hediyeli)

Eski 09-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zülfü Livaneli - Karaoke Star (8 Zülfü Livaneli Şarkıları Söylüyoruz) (Mikrofon Hediyeli)

Müzik yönetmenliğini değerli sanatçı Ferhat Livaneli’nin üstlendiği en sevilen Zülfü Livaneli eserlerinin seçilmesiyle oluşturulan bu DVD’de digital görüntüler ve fotoğraflar eşliğinde bir müzik ziyafetine konuk olmakla kalmayacak bu eşsiz sound’la karaoke eğlencesinin keyfine de varacaksınız Züleyha Ortak, Aytekin Kaya ve Halil Karaduman gibi güçlü seslerin de yer aldığı bu dvd daha önceki Karaoke Star’lar gibi olumlu tepkiler alacak

Sadece bir Televizyon ve Mikrofon çıkışlı DVD Player size yetecek Ekranda beliren sözleri,16:9 geniş ekran formatlı görüntüleri eşliğinde takip edeceksiniz Sırası gelen sözlerin rengi değişecek, böylece hızınızı ayarlayıp en iyi şekilde söyleyeceksiniz Ekrandaki menüden istediğiniz şarkıyı seçebilecek ve istediğiniz anda söylemeye başlayabileceksiniz Dilerseniz de sanatçıya eşlik ederek birlikte söyleyebilirsiniz Tüm eserlerinin notalarının da DVD-ekstra olarak yer aldığı bu yapım tamamen profesyonelce hazırlanarak sizlere ulaşıyor

DVD’de Yer Alan Eserler

1 Leylim Ley

2 Kardeşin Duymaz

3 Güneş Topla Benim İçin

4 Gözlerin

5 Karlı Kayın Ormanı

6 Özgürlük

7 Merhaba

8 Sevdalı Başım

9 Sevdalım Hayat

10 Memleket Kokulu Yarim

11 Böyledir Bizim Sevdamız

12 Sevda Değil

13 Yiğidim Aslanım

14 Kan Çiçekleri

15 Duvarlar

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : DVD
  • Ses : Türkçe 20
  • Video : Geniş Ekran
  • Bölge : 2
  • İzleme Grubu : NR, Sınıflandırılmamış
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 14092012
30,80 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com