![]() |
Dinner For Schmucks (Salaklar Sofrası) + I Love You, Man (Adamım Benim) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dinner For Schmucks (Salaklar Sofrası) + I Love You, Man (Adamım Benim)Dinner For Schmucks (Salaklar Sofrası) + I Love You, Man (Adamım Benim) Zor Baba’nın Yönetmeninden “Olağanüstü komik!” - Shawn Edward, FOX-TV Tim’in (Paul Rudd) mutlak başarıyla ulaşmasının önünüde tek bir engel vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I Love You, Man (Adamım Benim) Düğünlerinde tek eksikleri yanlarında olacak sıcak bir dosttu ![]() ROMANTİK, YARATICI VE ÇOK EĞLENCELİ Son zamanların en çılgın romantik komedisi Adamım Benim, rüyalarının kadınıyla evlenmek üzere gün sayan ancak sağdıcı olabilecek bir erkek arkadaşı olmayan Peter Klaven’in bir dizi arkadaş edinme macerasını eğlenceli bir dille anlatıyor ![]() Düğün günü yaklaştıkça nişanlısı Zooey’nin baskılarına dayanamayan Peter uzun süren bir arayıştan sonra nihayet aynı dili konuşabildiği birine rastlar ![]() ![]() Özel Seçenekler: Yönetmen John Hamburg ve oyuncular Paul Rudd, Jason Segel’den Yorumlar Adamım Benim’in Yapımı Ekstralar Uzatılmış Sahneler Silinmiş Sahneler Komik Çekimler Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 14 ![]() ![]() 39,28 TL |
![]() |
![]() |
|