Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dvd, düğünü, monsoon, muson, wedding

Monsoon Wedding (Muson Düğünü) ( DVD )

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Altyazı: Türkçe, İngilizce ve Diğer Avrupa Dilleri
Bölge: 2
Diğer: İnteraktif Menü
Video: Geniş Ekran
Ses: Türkçe 20, Hintçe 20, Hintçe 51, İngilizce 20, İngilizce 51
Süre: 113 Dk
İzleme Grubu: PG

Verma ailesi kızlarını görünce usulü ile evlendirmeye karar verir Romantik muson yağmurları başlarken renkli verma ailesinintüm fertleri dünyanın farklı yerlerinden gelerek yeni delhi’de düğün kutlamaları için buluşurlar MUSON DÜĞÜNÜ beş ayrı keşişen hikayenin izini sürüyor… Sevginin farklı yönlerini keşfederken; sınıf ayrımları ülkeler arasındaki farklar ve ahlak konularındaki sınırları aşıyor…-

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Disk Seçenekleri : DVD
  • Format : DVD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 13092012
9,90 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com