Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mahremiyet, ıntımacy

Mahremiyet (ıntımacy)

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mahremiyet (ıntımacy)

Mahremiyet (ıntımacy)

Claire ve Jay çarşamba günleri buluşuyorlardı Yalnızca sevişmek için Konuşmadan ve birbirlerinin vücutlarını ve arzularını paylaşarak… Bir gün Claire ortalarda gözükmedi Jay onun hakkında aslında hiçbir şey bilmediğini ve gizemli sevgilisini ne kadar çok merak ettiğini fark etti"Benim Güzel Çamaşırhanem" adlı eserinden tanıdığımız Hanif Kureishi''''nin son kitabından uyarlanan ve Fransız yönetmen Patrice Chéreau''''nun yönettiği film, Londra''''da yaşayan ve günümüz çağına ayak uydurmuş insanlar arasında geçen bir aşk hikayesini anlatıyor Berlin Film Festivali''''nde "Mahremiyet" ile en iyi film dalında "Altın Ayı" kazanan Chéreau, tamamen fiziksel bir ilişkinin zamanla nasıl tutkuya ve alışkanlığa dönüştüğünü anlatmak için kamera arkasında bu defa Yönetmeni "Kraliçe Margot"dan hatırlıyoruz

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Disk Seçenekleri : VCD
  • Format : VCD
  • Ses : Stereo
  • Video : 4:3 Full Screen
  • Yapım Yılı, Üretici : 2001
  • Süre : 115 Dk
  • İzleme Grubu : R-18, 18 Yaşından küçükler izlememelidir
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 13092012
4,99 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com