Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
görev, order, vcd

Görev (The Order) ( VCD )

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ses: Türkçe

Eski zamanların kutsal savaşlar çağında Hristiyan orduları Kudüs’te savaşırken içlerinden bir Flamen şövalyesine vahiy gelmiştir Yeni bir tarikat kuran şövalye son vahiyleri kitabına eklemeden önce öldürülünce son bölümlerde kayboldu… Ve günümüzde Newyork’tayız yasa dışı işler çevirip hızlı bir hayat yaşayan Rudy (Jean CVan Damme) arkeolog olan babasını ziyaret ettiğinde onun bu kayıp kısmı bulduğunu görür Kısa süre sonra babası acil bir telefonla kendisini arayarak büyük dertte olduğunu ve İsrail’de bulunduğunu bildirerek Rudy’den yardım ister Kalkan ilk uçağa binerek yola çıkan Rudy’i İsrail’in şiddet dolu topraklarında çok büyük ve zorlu bir macera beklemektedir…
Dövüş ustası Van Damme’dan orta doğunun vahşi ve mistik atmosferinde dünyayı bekleyen korkunç tehlikeye karşı verilen savaşın nefes kesici hikayesi…

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : VCD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 13092012
4,99 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com