Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2010, constantine

Constantine 2 (2010)

Eski 06-30-2009   #1
1die

Constantine 2 (2010)

Cehennem kaçaklarının peşinde koşan Constantine beyazperdeye dönemeye hazırlanıyor gibi The Lake House'da rol alan Sandra Bullock ve Keanu Reeves, filmin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında ComingSoon'a Constantine 2 hakkında ipucu vermekten kaçınmamış

Kendisine Constantine'in devam filmiyle ilgili sorular yöneltilen aktör daha ağzını açmaya fırsat bulmadan yanıt rol arkadaşından gelmiş Bullock'a göre böyle bil film olacaksa bile Reeves içinde olmamalı

Yanıta kendisi de şaşıran aktör arkadaşına neden olmamalıyım diye sormayı ihmal etmemiş Bullock'un yanıtı ilkinden de ilginç ''Sen beni Hız Tuzağı 2 ile ilgili uyarmamıştın Ama ben arkadaşın olarak oynamaman gerektiğini düşünüyorum Eğer oynarsan da Constatine 2'de sigarayı bırakmalısın''

Bullock'un tavsiyelerinin ardından konuya dönen Reeves ''Böyle bir durum söz konusu Ben kesinlikle yer almak isterim ama yapımcıların kararı henüz belli değil Uzun bir hikaye diyerek'' soruyu biraz geçiştirmiş

Constantine 2 (2010)
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Çocuklarınıza dilini tutmayı ögretin,konusmasını nasıl olsa ögrenecektir /BFRANKLiN
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com