Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, double, geographic, karnında, national, yaşama, yaşamın, yolculuk, öyküsü

National Geographic: Yaşama Yolculuk - Anne Karnında Yaşamın Öyküsü (Double)

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

EN GERÇEKÇİ EN ÇARPICI ÜÇ BOYUTLU GÖRÜNTÜLERLE İLK KEZ

İleri tıbbi görüntüleme teknikleri ve 3 Boyutlu canlandırmalarla, anne karnındaki yaşam ilk kez bu kadar ayrıntılı izlenebiliyor Tek hücreden doğuma dek, anne karnındaki yaşam yolculuğunun tüm gizemleri böylece açığa çıkıyor

Yaşamın yeşermesi, hiçlikten çıkıp insana varmak kadar muhteşem bir öykü olabilir mi? Anne karnındaki yolculuğun ilk anı, tek bir spermatozoidin kazandığı bir yaşam yarışıyla başlar Bu yarış sonucu tek hücreli bir yumurta döllenir ve genetik miras nesilden nesle aktarılır Artık yeni bir yaşam yeşermiştir Bu tek hücre dokuz ay sonra bir insan olarak ışığa kavuşacaktır

Bebek bekleyen genç bir annenin öyküsü ve doğacak çocuğunun yaşam yolculuğu 3 boyutlu görüntülendi Dokuz ay boyunca izlenen bebeğin öyküsü, 2000 günlük yapım çalışmasının sonunda, 26 milyon Euro bütçeli bu muhteşem filme dönüştü

Yumurtanın rahme yerleşmesinin ardından nasıl aşama aşama geliştiğini, hücrelerin farklılaşarak organları oluşturmasını, beynin nasıl geliştiğini ve duyuların nasıl uyandığını, bebeğin annesiyle kurduğu iletişimi ve doğumun nasıl gerçekleştiğini adım adım izleyebilirsiniz

Ek Özellikler
Fotoğraf Galerisi
National Geographic Dünyası
National Geographic Film Tanıtımları

DVD 2 İçeriği: [*]Film - Uzun Versiyon (3x52) (Uzman Doktorlarla Söyleşiler İçerir)
Tek Hücreden Cenine
Duyuların Uyanışı
Doğum Zamanı

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : DVD
  • Altyazı : Türkçe
  • Ses : Türkçe 20, Fransızca 20
  • Video : Geniş Ekran
  • Süre : 210 Dk
  • Bölge : 2
  • İzleme Grubu : PG, Değerlendirilmiş ve Sakıncalı Bulunmamış
  • Diğer : İnteraktif Menü
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 13092012
17,03 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com