Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, halka, ring

Halka 3 -The Ring Three (2011)

Eski 06-29-2009   #1
1die

Halka 3 -The Ring Three (2011)

Orijinali "Ringu" olan serinin yeniden yapımı olan "The Ring" serisinin son halkası olan 3bölüm 2011′da gösterime girecek Orijinal ringu ile aynı şekilde bu son bölümde de Samara’nın geçmişine gidilecek Yönetmen 2 filmin ve Ringu serisinin yönetmeni Hideo Nakata Aiden rolünde yine David Dorfman var Samara’yı da yine Kelly Stables oynuyor

Japon yapımı olan son halka "Ringu:0 Bâsudei" adındaydı

Şimdilik Rachel Keller karakterini oynayan Naomi Watts ismi ortalıkta görünmüyor Dahil olacak mı yoksa onsuz bir halka filmi mi olacak henüz bir bilgi yok Bakalım 3 film; ilk filmdeki korku-gizem ikilisini başarılı yansıtan Gore Verbinski'nin Halka'sı gibi başarılı mı, yoksa ardından gelen Hideo Nakata yönetmenliğindeki facia gibi mi olacak? Umalım ki Hideo Nakata 2 filmdeki hatalarından arınmış güçlü bir filmle dönsün
The Ring Three (2011)
Yönetmen: Hideo Nakata
Tür: Drama,Horror
Ülke: USA
Dil: English
Slogan: You stop living the moment you want to die
Konu: Samara returns with a familiar video tape to strike terror again in the third film of the Ring franchise, The Ring 3
Oyuncular (ilk 5): Kelly Stables, David Dorfman, Brianna Tatiana

IMDB: The Ring Three (2011)

Çocuklarınıza dilini tutmayı ögretin,konusmasını nasıl olsa ögrenecektir /BFRANKLiN
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Halka 3 -The Ring Three (2011)

Eski 06-29-2009   #2
[KAPLAN]

Konularınızda imdb linki haricinde diğer linkleri pasif hale getirebilir misiniz acaba ? Genellikle konularınıza girip tekrar tekrar düzeltmek zorunda kalıyorum Anlayışla karşılacağınızı umarım Paylaşımlarınız için teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-29-2009   #3
1die

tmm usta ,şimdi anladım

ben yazıların dizilişini yanliş yapıyorum sanmıstım

imdb harici link vermem

fragman serbestmı usta
fılmle beraber vereyımmı ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-29-2009   #4
[KAPLAN]

Şüphesiz fragman ile konularınız göze daha hoş görünecek ve ilgi sahiplerinin konudan daha fazla tatmin olmasını sağlayacaktır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-29-2009   #5
1die

tmm dır
mesaj alınmıştır usta

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com