![]() |
Halka 3 -The Ring Three (2011) |
![]() |
![]() |
#1 |
1die
|
![]() Halka 3 -The Ring Three (2011)![]() Orijinali "Ringu" olan serinin yeniden yapımı olan "The Ring" serisinin son halkası olan 3
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Japon yapımı olan son halka "Ringu:0 Bâsudei" adındaydı ![]() Şimdilik Rachel Keller karakterini oynayan Naomi Watts ismi ortalıkta görünmüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() The Ring Three (2011) Yönetmen: Hideo Nakata Tür: Drama,Horror Ülke: USA Dil: English Slogan: You stop living the moment you want to die ![]() Konu: Samara returns with a familiar video tape to strike terror again in the third film of the Ring franchise, The Ring 3 Oyuncular (ilk 5): Kelly Stables, David Dorfman, Brianna Tatiana IMDB: The Ring Three (2011)
![]() |
Cevap : Halka 3 -The Ring Three (2011) |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Halka 3 -The Ring Three (2011)Konularınızda imdb linki haricinde diğer linkleri pasif hale getirebilir misiniz acaba ? Genellikle konularınıza girip tekrar tekrar düzeltmek zorunda kalıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
1die
|
![]() Cevap : Halka 3 -The Ring Three (2011)tmm usta ,şimdi anladım ben yazıların dizilişini yanliş yapıyorum sanmıstım imdb harici link vermem fragman serbestmı usta fılmle beraber vereyımmı ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Halka 3 -The Ring Three (2011)Şüphesiz fragman ile konularınız göze daha hoş görünecek ve ilgi sahiplerinin konudan daha fazla tatmin olmasını sağlayacaktır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
1die
|
![]() Cevap : Halka 3 -The Ring Three (2011)tmm dır mesaj alınmıştır usta |
![]() |
![]() |