![]() |
Zekı Müren - Saklı Kayıtlar 1952-1984 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zekı Müren - Saklı Kayıtlar 1952-1984Zekı Müren - Saklı Kayıtlar 1952-1984 Kürdili Hicazkar Saz Semaisi Söz & Müzik: Tatyos Efendi Ne Senin Aşkına Muhtaç Ne Esirin Olacağım Söz: Erol Sayacı Müzik: Muzaffer İlkar Bir Sevda Geldi Başıma Söz & Müzik: A ![]() Hayat Bazen Tatlıdır Söz & Müzik: Zeki Müren Rast Peşrev Refik Fersan Bir Dağme Düşürdüki Söz & Müzik: Hacı Arif Bey Nihansın Dededen Söz & Müzik: Hacı Arif Bey Bir Gönlüme Bir Hali Perişanıma Baktım Söz: Ahmet Rasim Bey Müzik: Tatyos Efendi Kanun Taksimi Göksel Kartal Ayrılık Yaman Kelime Söz: Vecdi Bingöl Müzik: Selahattin Kaynak Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim Söz: İ ![]() Dargın Ayrılmayalım Söz & Müzik: Yusuf Nalkesen Alıverin Bağlamamı Çalayın Söz & Müzik: Anonim Kapat Gözlerini Söz: Mehmet Erbulan Müzik: Mustafa Seyran Klarnet Taksimi Bülent Altınbaş Yükselen Nağmenle Bak Söz & Müzik: Muzaffer İlkar Ağlatırsa Mevlam Söz: Yunus Emre Müzik: Erol Sayan Ud Taksimi Yıldıran Güz Gözyaşlarım Söz: Ümit Utku Müzik: Selahattin Erköse Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() haber ver |
![]() |
![]() |
|