![]() |
Pınar Ayhan - Duyuyor Musun? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pınar Ayhan - Duyuyor Musun?Pınar Ayhan - Duyuyor Musun? ‘DUYUYOR MUSUN?’ Müzikseverlerin 2000 yılında ‘Yorgunum Anla’ adlı şarkıyla Eurovision’da ülkemizi temsil etmesiyle hatırlayacağı ‘Pınar Ayhan’, ilk albümüyle dinleyicileriyle buluşuyor… Genç yaşta şarkıcılığa başlayan ve müzikten hiç kopmayan Pınar Ayhan ‘Duyuyor musun’ adlı albümüyle uzun yıllar beklediği albüm yapma isteğini niyayet gerçekleştiriyor… Pınar Ayhan, Albümde yer alan ‘Ne Bileyim’, Yorgunum Anla’ ve ‘Kuşat Beni’ adlı üç parçasını ilk kez siz radyocu dostlarıyla paylaşıyor… Hafta içi her gün TRT Okul kanalında ‘Günlük Rehber’ adlı bir program sunan Pınar Ayhan, yaklaşık 20 senedir TRT bünyesinde çeşitli programlar sunarak televizyon izleyicisinin karşısına çıkıyor ![]() ![]() 1) NE BİLEYİM Söz-Müzik: Pınar Ayhan 2) YORGUNUM ANLA Söz: Pınar Ayhan &Orkun Yazgan Müzik: Sühan Ayhan 3) KUŞAT BENİ Söz-Müzik: Pınar Ayhan 4 ) ZAMAN Söz: Pınar Ayhan Müzik: Sühan Ayhan 5) BAHÇADA YEŞİL ÇINAR Anonim Alıntı: Celal Güzelses 6) AKLIMDA AŞK VAR Söz: Ferhat Göçer Müzik: Sühan Ayhan 7) NE BİLEYİM (Club) Söz-Müzik: Pınar Ayhan 8) KUŞAT BENİ (Halay) Söz-Müzik: Pınar Ayhan 9) SENİ ÇOK SEVİYORUM Söz: Pınar Ayhan Müzik: Sühan Ayhan Ürünün Resimleri: ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() haber ver |
![]() |
![]() |
|