Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayhan, duyuyor, musun, pınar

Pınar Ayhan - Duyuyor Musun?

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

‘DUYUYOR MUSUN?’

Müzikseverlerin 2000 yılında ‘Yorgunum Anla’ adlı şarkıyla Eurovision’da ülkemizi temsil etmesiyle hatırlayacağı ‘Pınar Ayhan’, ilk albümüyle dinleyicileriyle buluşuyor… Genç yaşta şarkıcılığa başlayan ve müzikten hiç kopmayan Pınar Ayhan ‘Duyuyor musun’ adlı albümüyle uzun yıllar beklediği albüm yapma isteğini niyayet gerçekleştiriyor… Pınar Ayhan, Albümde yer alan ‘Ne Bileyim’, Yorgunum Anla’ ve ‘Kuşat Beni’ adlı üç parçasını ilk kez siz radyocu dostlarıyla paylaşıyor…

Hafta içi her gün TRT Okul kanalında ‘Günlük Rehber’ adlı bir program sunan Pınar Ayhan, yaklaşık 20 senedir TRT bünyesinde çeşitli programlar sunarak televizyon izleyicisinin karşısına çıkıyor Çok yakında müzik marketlerdeki yerini alacak albümünde dokuz parçaya yer veren Pınar Ayhan, yorumculuğunun yanı sıra besteci kimliğiyle de öne çıkıyor Ferhat Göçer’in sözlerini yazdığı, cerrah eşi Sühan Ayhan’ın bestelediği bir şarkıyı da dinleyicileriyle buluşturan Pınar Ayhan, albümünün ilk klibini de, Kemal Başbuğ yönetmenliğinde ‘Yorgunum Anla’ ya çekti…

1) NE BİLEYİM
Söz-Müzik: Pınar Ayhan
2) YORGUNUM ANLA
Söz: Pınar Ayhan &Orkun Yazgan Müzik: Sühan Ayhan
3) KUŞAT BENİ
4 ) ZAMAN
Söz: Pınar Ayhan Müzik: Sühan Ayhan
5) BAHÇADA YEŞİL ÇINAR
Anonim
Alıntı: Celal Güzelses
6) AKLIMDA AŞK VAR
Söz: Ferhat Göçer Müzik: Sühan Ayhan
7) NE BİLEYİM (Club)
8) KUŞAT BENİ (Halay)
9) SENİ ÇOK SEVİYORUM
Söz: Pınar Ayhan Müzik: Sühan Ayhan

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com