|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anadol, enstrumantal, set, tolıa, türkü, türküleri |
![]() |
Türkü Tolıa Set (enstrumantal Anadol Türküleri) (4 Cd) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkü Tolıa Set (enstrumantal Anadol Türküleri) (4 Cd)Türkü Tolıa Set (enstrumantal Anadol Türküleri) (4 Cd) TÜRKÜ TOLIA 1 (ENSTRUMANTAL ANADOL TÜRKÜLERİ) Tutam Yar Elinden Acem Kızı Pancar Bezik Değil Mi Hüdayda Ordunun Dereleri Ağasarın Balını (Oy Asiye) Sobalarında Kuru Meşe Bir Çift Turna Gördüm Altun Hızma Bir Of Çeksem Kadıoğlu Zeybeği (Efem) Çift Jandarma Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Misket Malatya Deleloy Allı Turnam Beyaz Giyme TÜRKÜ TOLIA 2 (ENSTRUMANTAL ANADOL TÜRKÜLERİ) Hem Okudum Hemde Yazdım Tutam Yar Elinden Yemen Türküsü Garip Bir Kuştu Gönlüm Odam Kireç Tutmuyor Harman Yeri Acem Kızı Pancar Bezik Değil Mi Hüdayda Misket Ordunun Dereleri Ağasarın Balını (Oy Asiye) Çift Jandarma Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Beyaz Giyme TÜRKÜ TOLIA 3 (ENSTRUMANTAL ANADOL TÜRKÜLERİ) Bebek Çift Jandarma Ah Bir Ataş Ver Acem Kızı Yollarına Baka Baka Ağasarın Balını (Oy Asiye) Çökertme Garip Bir Kuştu Gönlüm Elif Altun Hızma Bedir İzmirin Kavakları Yağmur Yağar TÜRKÜ TOLIA 4 (ENSTRUMANTAL ANADOL TÜRKÜLERİ)[*]Tutam Yar Elinden Acem Kızı Pancar Bezik Değil Mi Hüdayda Ordunun Dereleri Ağasarın Balını (Oy Asiye) Sobalarında Kuru Meşe Bir Çift Turna Gördüm Altun Hızma Bir Of Çeksem Kadıoğlu Zeybeği (Efem) Çift Jandarma Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Misket Malatya Deleloy Allı Turnam Beyaz Giyme Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 19,20 TL |
![]() |
![]() |
|