|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altın, arşiv, enstrümantal, milhan, serisi, şarkılar |
![]() |
Enstrümantal Altın Şarkılar Arşiv Serisi 2 (6 Cd) (milhan) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enstrümantal Altın Şarkılar Arşiv Serisi 2 (6 Cd) (milhan)Enstrümantal Altın Şarkılar Arşiv Serisi 2 (6 Cd) (milhan) NEY Hayal DeryasınaAnladım SevmeyeceksinAylar GeçiyorNey TaksimiSöyle Sevgili SöyleKalamışKüşade TalimHicran Yine HicranNey TaksimiYadımda O SevdalıNey TaksimiGül Açar Bülbül ÖterKanun TaksimiMest Oldu Gönül KANUN Ben Güzele Güzel DememGölüm Seher Geli GibiNereden Sevdim O Zalim KadınıBenim Yarim Gelişinden BellidirLeyla Bir ÖzgecandırTel Tel Taradım ZülfünüBu Yılda Böyle Geçtikara Bulutları KaldırDil Yaresini AndıracakEzelden AşinayımEmeller Aldatıp Kavurmuş BeniOlmaz İlaç Sine-i sad paremeKanun TaksimiMenekşe Gözler HülyalıYar Saçların Lüle Lüle KEMAN İLE ÖLMEYEN ŞARKILARYadeller Aldı BeniSöyleyemem DerdimiSazlar ÇalınırKeman TaksimiNereden Sevdim O Zalim KadınıÇile Bülbülüm ÇileDönülmez Akşamın UfkundayızLeyla Bir ÖzgecandırOlmaz İlaç Sine-i Sad ParemeAdanın Yeşil ÇamkarıBen Yürürüm Yane YaneKara Bulutları Kaldır Aradan KLARNET İLE UNUTULMAYAN ŞARKILAR Ne Demiştin Niçin CaydınBakışı ÇağırırGecenin MateminiGönül Nedir BileneYadeller Aldı BeniKlarnet taksimiNiçin Baktın Bana ÖyleDerdimi Ummana DöktümGözlerin Hayran BakarmışÖmrüm Seni SevmekleBu Yaz Geçen Günlerimizİltimas Etmeğe Yare VarınızGeçti Sevdalarla ÖmrümUnut BeniAdanın Yeşil Çamları UD İLE ANILAR Niçin Baktın Bana BöyleBen Güzele Güzel DememBir Bahar Akşamı RAstladım SizeUd TaksimiErdi Bahar Sardı Yinebu yılda Böyle GeçtiAşıka Bağdat SorulmazBiz Heybeli''de Her GeceMenekşe Gözler HülyalıGurub Etti GüneşOlmaz İlaç Sine-i Sad-ParemeUd TaksimiBakmıyor Çeşm-i SiyahHicran Oku Sinem DerlerKüşade talimAkasyalar Açarken PİYANO İLE NOSTALJİK ŞARKILAR[*]Sahilde O Hoş Buseleri Piyano Taksimi Saydeyledi Bu Gönlümü Kurdu Meclis Aşıkan Ülfet Etsem Yar İle Esti Nesimi Nevbahar Perişan Saçların Sazın Gibi Al Sinene Söyleyemem Derdimi Bir Zamanlar Maziye Bak Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 39,53 TL |
![]() |
![]() |
|