Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altın, arşiv, enstrümantal, milhan, serisi, şarkılar

Enstrümantal Altın Şarkılar Arşiv Serisi 2 (6 Cd) (milhan)

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

NEY
Hayal DeryasınaAnladım SevmeyeceksinAylar GeçiyorNey TaksimiSöyle Sevgili SöyleKalamışKüşade TalimHicran Yine HicranNey TaksimiYadımda O SevdalıNey TaksimiGül Açar Bülbül ÖterKanun TaksimiMest Oldu Gönül
KANUN
Ben Güzele Güzel DememGölüm Seher Geli GibiNereden Sevdim O Zalim KadınıBenim Yarim Gelişinden BellidirLeyla Bir ÖzgecandırTel Tel Taradım ZülfünüBu Yılda Böyle Geçtikara Bulutları KaldırDil Yaresini AndıracakEzelden AşinayımEmeller Aldatıp Kavurmuş BeniOlmaz İlaç Sine-i sad paremeKanun TaksimiMenekşe Gözler HülyalıYar Saçların Lüle Lüle
KEMAN İLE ÖLMEYEN ŞARKILARYadeller Aldı BeniSöyleyemem DerdimiSazlar ÇalınırKeman TaksimiNereden Sevdim O Zalim KadınıÇile Bülbülüm ÇileDönülmez Akşamın UfkundayızLeyla Bir ÖzgecandırOlmaz İlaç Sine-i Sad ParemeAdanın Yeşil ÇamkarıBen Yürürüm Yane YaneKara Bulutları Kaldır Aradan
KLARNET İLE UNUTULMAYAN ŞARKILAR
Ne Demiştin Niçin CaydınBakışı ÇağırırGecenin MateminiGönül Nedir BileneYadeller Aldı BeniKlarnet taksimiNiçin Baktın Bana ÖyleDerdimi Ummana DöktümGözlerin Hayran BakarmışÖmrüm Seni SevmekleBu Yaz Geçen Günlerimizİltimas Etmeğe Yare VarınızGeçti Sevdalarla ÖmrümUnut BeniAdanın Yeşil Çamları
UD İLE ANILAR
Niçin Baktın Bana BöyleBen Güzele Güzel DememBir Bahar Akşamı RAstladım SizeUd TaksimiErdi Bahar Sardı Yinebu yılda Böyle GeçtiAşıka Bağdat SorulmazBiz Heybeli''de Her GeceMenekşe Gözler HülyalıGurub Etti GüneşOlmaz İlaç Sine-i Sad-ParemeUd TaksimiBakmıyor Çeşm-i SiyahHicran Oku Sinem DerlerKüşade talimAkasyalar Açarken
PİYANO İLE NOSTALJİK ŞARKILAR[*]Sahilde O Hoş Buseleri
Piyano Taksimi
Saydeyledi Bu Gönlümü
Kurdu Meclis Aşıkan
Ülfet Etsem Yar İle
Esti Nesimi Nevbahar
Perişan Saçların
Sazın Gibi Al Sinene
Söyleyemem Derdimi
Bir Zamanlar Maziye Bak

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
39,53 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com