![]() |
Çantalık Şarkılar (savaş Özkök) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çantalık Şarkılar (savaş Özkök)Çantalık Şarkılar (savaş Özkök) [*]Kürdilihicazkâr Kanun Taksimi Kürdilihicazkar Şarkı/İmtidad-ı aşkıma çeşm-i siyahındır sebep Kürdilihicazkar Şarkı/Parlıyor fikrim o parlak gözlere baktıkça ben Kürdilihicazkar Şarkı/Artık ne siyah gözlerinin gölgesi kaldı Kürdilihicazkar Şarkı/Cismin gibi ruhun da güzel zannedip ey mah Kürdilihicazkar Şarkı/Kanun-ı dilin her teli sazınla safadır Kürdilihicazkar Şarkı/Ay dalgalanırken suların oynak izinde Kürdilihicazkar Şarkı/Yetmez mi tükenmez mi acep bunca meşak ![]() ![]() Kürdilihicazkar Şarkı/Bağlandı gönül bir güzele bağlar içinde Kürdilihicazkar Şarkı/Göz önünde çürüdü mahv ü harab oldu tenim Kürdilihicazkar Şarkı/Gitti gelse gamı da bitse tükense Kürdilihicazkar Şarkı/Hani ya sen benimdin niye döndün sözünden Hicazkâr Kanun Taksimi Hicazkar Şarkı/Çare yok umut yok derde derman yok Suzinak Şarkı/Lutfeyle güzel gel de benim gönlümü şad et Hicazkar Şarkı/Aman vermez sana bu dert Suzinak Şarkı/Şen gözlerinin xxsiirine ben kalbimi verdim Evc Kanun Taksimi Evc Şarkı/Aşkınla harap olduğumu söyleyebilsem Ferahnak Şarkı/Dalgalanırken engin sulardaki hayalin Ferahnak Şarkı/Ruhumda bahar açtı onun bülbülü sendin Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 8,56 TL |
![]() |
![]() |
|