Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ebru, gündeş, kaçak

Ebru Gündeş - Kaçak

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ebru Gündeş - Kaçak

Ebru Gündeş - Kaçak

Ebru Gündeş 2 yıllık bir aradan sonra yepyeni bir albümle sevenleriyle buluşuyor Biryıl süren hazırlık aşamasından sonra yayınlanan albüm 11 parçadan oluşuyorAranjelerini ve Müzik Yönetmenliğini Taşkın Sabah''ın yaptığı albüme ismini verenparça olan KAÇAK sözlerini Sezen Aksu''nun yazdığı, bestesi Bülent Özdemir''e ait duygu yüklü bir slow Sezen Aksu''nun o muhteşem yüreğini sözlerine akıttığı diğerbir parça da HAYATTA BAŞARILAR DİLİYORUM…Metin Arolat''ın GÜNDEŞ için yazıp bestelediği GİDİYORUM isimli parça albümdeki en iddialı slowlardan biriSAYGILARIMLA olmazsa olmaz bir Burçin Birben hiti İlk defa bu albümde çalış-ma fırsatı bulunan Sinan Akçıl''ın sözü ve bestesi kendine ait olan SENİ UNUTURUMadlı parçası da yılın şarkısı olmaya aday Albümlerin ve yüreğimizin vazgeçilmezismi Ersay Üner MAZİ ile yine içimizi kıpır kıpır yapacak İYİ ŞANSLAR diyen ;söz Günay Çoban beste Evrim Dökme''ye ait şarkı dinlerken dans edemeden durama-yacağımız bir eser Fetah Can''ın giderken MUTLULUKLAR DİLİYORUM diyenparçası ise bütün aşıkların isyanı olarak dillere düşecekTabi ki daha önceki albümlerinde olduğu gibi Gündeş''in bu albümünde de çok önem-li müzik üstadlarına ait üç adet cover parça var Büyük Usta ve duayenimiz Orhan Gencebay''dan DERTLER BENİM OLSUN, sesiyle ve yüreğiyle gönlümüze taht kurmuş Selami Şahin''den SENİ SEVMEDİĞİM YALAN, büyük ve unutulmaz eserlerin yaratıcıları Şakir Askan ve Yılmaz Tatlıses''den SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN ina-nılmaz remix haliyle

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
12,24 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com