|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
4cd, güldeste, koleksiyonu, müziği, sanat, türk |
![]() |
Güldeste 1 - Türk Sanat Müziği Koleksiyonu (4CD) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güldeste 1 - Türk Sanat Müziği Koleksiyonu (4CD)Güldeste 1 - Türk Sanat Müziği Koleksiyonu (4CD) Zeki Müren / Güneşin Oğlu 1 Muhayyer Kürdî Peşrevi 2 Var Mı Hacet 3 Viran Olan Kalbimde 4 Kanun Taksimi 5 O Beni Bir Bahar Akşamı Terkedip Gitti 6 Yaylı Tambur Taksimi 7 Sabah Yıllardan Beri İlk Defa Oldu Bende 8 Çamlar Arasından Süzülürken Mehtap 9 Hicaz Peşrevi 10 Firkatin Aldı Bütün Neşve - ü Tab''ım Bu Gece 11 Beni Canımdan Ayırdı 12 Neden Hala Seversin Onda Vefa Yok Gönül 13 Ud Taksimi 14 Bİrgün Karşılaşırsak 15 Gönül Penceresinden Ansızın Bakıp Geçtin Müzeyyen Senar / Odeon Yılları 1 Gönül Aşkından Gözyaşı Dökmekten 2 Rüzgar Kırdı Dalımı 3 Şarap Mahzende Yıllanır 4 Onun Adı İsmail 5 Aksaraydan Çevirdiler Yolumu 6 Ben Bir Garip Kus İdim 7 Seni, Sesini, Gözlerinin Rengini 8 Mehtablı Gecelerde Hep Seni Andım 9 Anam 10 Yaralarım Çok Derin 11 Duydum ki Ağlıyorsun 12 O Yeşil Gözlere Leylam 13 Sarı Gülüm Var Benim 14 Küp İçinde Ayranım Ben O Yare Hayranım 15 Akşam Olunca Yarelerim Sızlar 16 Benden Ayrılsan da 17 Hancı 18 Çok Geceler Bekledim 19 Farfara Mustafa Sağyaşar 1 Hicaz Peşrevi 2 Seni Sevda Çiçeğim 3 Açmazsan Eğer 4 Gel de İçme Şu Dünyanın Kahrına 5 Nasıl Geçti Habersiz 6 Sazlar Çalınır Çamlıcanın Bahçelerinde 7 Yeter Bu Sitemler 8 Bir Sevda Geldi Basıma 9 Dertliyim, Ruhuma Hicranını Sardı da Yine 10 Bir İhtimal Daha Var 11 Aşk Bu Değil Yapma Güzel 12 Ufacık, Tefeciktin 13 Yollarına Her Zaman Bakıp Ağlarım 14 Hep Ağlattı Beni Kaderim 15 Karam Yaşar Özel 1 Yaklaşıyor Günbegün 2 İçme Deme Boşuna 3 Kırk Yıllık Dost Gibiyiz 4 Islak Daha Islak Öp Beni Ne Olursun 5 Sen Mevsimler Gibisin 6 Hanı, Yosun Rengi Gözlerin 7 Mudanya Güzeli 3 Kanun Taksi m r ve Ne Senin Aşkına Muhte 9 Dertleri Zevk Edindim 10 Artık Bu Solan Bahçede 11 Madem ki Gidiyorsun 12 Bir Dünya Yarattım 13 Albümdeki Resimler 14 Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor Ürünün Resimleri: ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 23,82 TL |
![]() |
![]() |
|