Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altında, or yıldızların, yeşilçam, şarkıları

Yeşilçam Şarkıları 3 /yıldızların Altında

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalan Müzik tarafından yayınlanan ve geçtiğimiz yıl çok büyük ses getiren “Belkıs Özener - Sahibinin Sesinden”, “Yeşilçam Şarkıları 1 – Aşkın Kanunu” ve “Yeşilçam Şarkıları 2 – Artık Sevmeyeceğim” albümlerinin devamı olan “Yeşilçam Şarkıları 3 – Yıldızların Altında” satışa sunulduDiğer albümlerde olduğu gibi bu albümde de Türk filmlerinde yer almış, Zeki Müren, Gönül Yazar, Handan Kara, Gönül Akkor, Nesrin Siparhi, İnci Çayırlı, Sevim Şengül, Neşe Karaböcek gibi şarkıcıların seslendirdiği şarkıların yanı sıra, “Selvi Boylum Al Yazmalım”, “Hababam Sınıfı”, “Umutsuzlar” ve “Acı” filmlerinin orijinal film müzikleri ilk kez bu albümde bir araya geliyor
1- Böyle Gelmiş Böyle Geçer Dünya
2- Damarımda Kanımsın
3- Yıldızların Altında
4- Hasretinle Yandı Gönlüm
5- Veda Busesi
6- Yunus
7- Elveda Meyhaneci
8- Kıskanıyorum
9- Yarım Kalan Aşk
10- Son Hıçkırık
11- Yitirmişim Ben Gülümü
12- Beklenen Şarkı
13- Bırakın Seviyorum
14- Arkadaş
15- Gesi Bağları
16- Acı
17- Hababam Sınıfı
18- Umutsuzlar
19- Selvi Boylum Al Yazmalım

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
8,41 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com