![]() |
Sıfır Dediğimde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sıfır DediğimdeSıfır Dediğimde Çık Kafesinden / Fly Out Of Your Cage Solist: Sibel Gürsoy Söz: Pınar Andı Uçarlar Masal - Sarayın Bahçesinde / Phoenix Theme - Al The Garden Geçmişten Gelen Kitap / The Book From The Past Amnezi / Amnesia Balık Denizi Göremez / Fish Can''t See The Sea Kitap Benim Ellerimde / I''m Holding The Book Hipnoz Evrenine Yolculuk / Journey To Hypnosis World Zamanı Durduruyorum / I Freeze The Time Sen Artık Aslı Değilsin / You''reNot Aslı Anymore Başka Bir Dünyada ![]() ![]() ![]() O''nun Gözleri / His Eyes Masal - Yeraltı Dünyası / Phoenix Theme - Underworld Geçmişin İzleri / Traces From The Past Mahkum / The Condemmed Masal - Veliaht ve Yılan / Phoenix Theme - The Prince And The Snake Yapayalnız / Alone Gecenin İçinden Gelen / Delivery From The Night Bilinmeze İlk Adım / Drifting Into The Unknown Bir Kitabın Ruhu / Soul Of A Book Suyun Öte Yanı / The Other Side Of The Sea Anka''nın Adası: Burgaz / Island Of Phoenix Hüzünle Yıkanmış Duvarların Arasında / Between The Walls Of Pain İstavridis / Strange Old Man Ruhunu Görüyorum / I See Your Soul Bir Çoçuğun Hayalindeki Resim / A Picture From A Child''s Dream Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 7,74 TL |
![]() |
![]() |
|