![]() |
Oya Işboğa - Şimdi Hatırda Mıdır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oya Işboğa - Şimdi Hatırda MıdırOya Işboğa - Şimdi Hatırda Mıdır CD 1: Şimdi Hatırda Mıdır Aşkı Nalan Acaba / Cevdet Çağla Ne Demiştin Niçin Caydın Sözünden / Selahattin Pınar Canandan Uzak Kaldı Gönül / Neveser Kökdeş Muhayyerkürdü Saz Semai / Reşat Aysu Rüzgar Söylüyor Şimdi O Yerlerde / Şekip Ayhan Özışık Gözümden Gitmiyor Bir Dem Hayalin / Hacı Arif Bey Nur Salkımısın Gül Ki Bahar Bahtına Yansın / Cevdet Çağla Mahur Saz Semai / Kemençeci Nikolaki Ok Gibi Hublar Beni Yaydan Yabana Attılar / Aşık Dertli Titrer Yüreğim Her Ne Zaman Yardıma Gelsen / Subhi Zİya Özbekkan Ben Gibi Sana Aşık-ı Üftade Bulunmaz / Tab''i Mustafa Efendi Feryad Ki Feryadıma İmdad Edecek Yok / TanburiCemil bey Ey Gonca Açıl Zevkini Sür Fasıl-ı Baharın / Şemsettin Ziya Bey CD 2: Vardım Ki Yordundan Ayağ Göçülmüş / Kemani Nevres Paşa Bakışı Çağırır Beni Uzaktan / Selahattin Pınar Nedir A Sevdiğim Söyle Bu Halin / Lem''i Atlı Kürdilihicazkar Saz Semaisi / Kemani Tatyos Efendi Bena Gönül Vereli Bak Ne Hal Oldum / Çorlu''lu Sana Ey Canımın Canı Efendim / Rahmi Kaçıncı Fasl-ı Bahar Bu Solar Gider Emelim / Cevdet Çağla Nihavend Saz Semaisi / Hsaip Dede Belki Bir Sabah Geleceksin Lakin Vakit Geçmiş Olacak / Şekip Ayhan Özışık Yine Zevrak-ı Derunum Kırılıp Kenare Düştü / Dede Edendi Bir Rüzgardır Delir Geçer Sanmıştım / Sadettin Kaynak Seni Sesini Gözlerinin Rengini Unutabilsem / Sadi Hoşşses Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 12,98 TL |
![]() |
![]() |
|