![]() |
Derdiyoklar - Koleksiyon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derdiyoklar - KoleksiyonDerdiyoklar - Koleksiyon CD 1: Yaşayın Hayvanlar Yaşayın Hayvanlar Söz & Beste: Derdiyoklar Gel Gel Söz & Beste: Derdiyoklar Özüne Özüm Kurban Söz & Beste: Anonim Maden Ocağı Söz & Beste: Ozan Emekçi Üç Gün Arpanı Derem Söz & Beste: Derdiyoklar Başlık Parası Söz & Beste: Derdiyoklar Liebe Gabı Söz & Beste: Derdiyoklar Deli Bayramı Söz & Beste: Derdiyoklar Çocuklar Söz & Beste: Derdiyoklar Yavuk Bülbül Söz & Beste: Derdiyoklar Selam Karadenize Söz & Beste: Derdiyoklar Dam Üstünde Uzun Uzun Bacalar Söz & Beste: Derdiyoklar CD 2: Özlenen Gezdim Usandım Yoruldum Söz & Beste: Derdiyoklar Kadın Dırdırı Vırvırı Söz & Beste: Derdiyoklar Günler Oldu Söz & Beste: Derdiyoklar Aman Aman Söz & Beste: A ![]() Para Para Söz & Beste: Derdiyoklar Boz Atlı Hızır Söz: Pir Sultan Abdal Beste: Dediyoklar Siyah Saçlar Söz & Beste: Derdiyoklar Malatya'' yı Arguvanı Değmeli Söz & Beste: Anonim Dünyanın Akıbeti Söz & Beste: Derdiyoklar Ruhi Su Seslenir Söz & Beste: Derdiyoklar Vah Vah Söz & Beste: Nurşani Loy Loy Söz & Beste: Derdiyoklar Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 9,50 TL |
![]() |
![]() |
|