![]() |
Anadolu Halk Oyunları 2 - Anatolian Folk Dances |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anadolu Halk Oyunları 2 - Anatolian Folk DancesAnadolu Halk Oyunları 2 - Anatolian Folk Dances Bilecik Yöresi: Intro Sıra Zeybeği Memedim Zeybeği Aşağıdan Gelen Hanım Hamsu Mavili (Yalelli) Haydi Yarim Kaya Başına Bitlis Yöresi: Bitlis`te Beş Minare Harkuşta - Meryemo - Melefan - Motkana Ağır Govenk Garzani Gazali Papuri Deriko Kavaş Izmir Yöresi Zeybekleri Intro Ödemiş İki Parmak Zeybeği Yund Dağları Karanfil Yakaları (Bergama Konakları) Yeni Harmandalı Ötme Bülbül Zeybeği Baylan Cemile Hazeli Karyolanın Demiri Silivri Yöresi: Preseyna Arzu Kamber Roman Istanbul Kasabı Garaguna Asker İspanyol Kasabı Arnavut Gaydası Teke Yöresi: Toronlar Avşar Zeybeği Hükümetin Önünden Geçtim Haymanalı - Şu Dirmil`in Çalgası Hanım Zühra - Tahtalıkta Galbır Var - Çek Deveci Serenler Zeybeği Yayla Yolları Boğaz Havası Samas Dağı Dirmilcik`ten Gider Yaylanın Yolu - 00:14 Boğaz Havası Gümbür Gümbür Boğaz Havası Ey Bostancı Bursa Yöresi: Çevirme Küçük Oyun Arpa Da Ektim Güvende Menevşesi Tutam Tutam Ben Yemenimi Al İsterim Cezayir Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 9,09 TL |
![]() |
![]() |
|