![]() |
Kibariye - Koleksiyon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kibariye - KoleksiyonKibariye - Koleksiyon Aşk Pınarı Söz & Müzik: Orhan Gencebay Benim Dünyam Söz & Müzik: Orhan Gencebay Gittide Gitti Söz & Müzik: Orhan Gencebay Kahrolayım Söz & Müzik: Orhan Gencebay Elhamdülillah Söz & Müzik: Orhan Gencebay Geceler Söz: Şakir Aslan Müzik: Kemal Taşçeşme İki Gözüm İki Çeşme Söz & Müzik: Özay Şenay Kimbilir Söz & Müzik: Cengiz Özşeker Çivi Çiviyi Söker Söz & Müzik: Vedat Yıldırımbora Gönlüm Senindir Söz & Müzik: Adnan Ergil Vazgectim Söz: Sezen Aksu Müzik: Ara Dinkçiyan Tutsak Söz: Onat Kutlar, Ece Aksu, Sezen Aksu, Ersin Yalman, Onno Tunç Müzik: Onno Tunç Sarı Saçlarından Sen Suclusun Söz & Müzik: Kayahan Vur Gitsin Beni Söz & Müzik: Tahsin Peker, Burhan Bayar Kar Yağıyor Söz: Ali Tekintüre Müzik: Kemal Taşçeşme Sevda Değil Söz: Ahmet Çuhacı Müzik: Zülfü Livaneli Sorma Söz & Müzik: Sezen Aksu Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam Söz: Aysel Gürel Müzik: Onno Tunç Oldu Olacak Söz: Aysel Gürel Müzik: Uğur Dikmen Güneşi Biz Uyandırdık Söz & Müzik: Fatih Kısaparmak Biraz Sana Biraz Bana Söz: Ali Maraşlı Müzik: Mehmet Aslan Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 9,99 TL |
![]() |
![]() |
|