![]() |
İstanbul Devlet Klasik Türk Müziği Korosu - Şahane Gözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbul Devlet Klasik Türk Müziği Korosu - Şahane Gözlerİstanbul Devlet Klasik Türk Müziği Korosu - Şahane Gözler Rast Peşrev / Refik Fersan Gözümde Daim Hayal-i Cana / Dede Efendi / Anonim Gelse O Şüh Meclise Naz ü Tegafül Eylese / Nafız Post / Behçeti Çelebi Yüzündür Cihanı Münevver Eden / Dedeefendi / Dede Efendi Hab-Gah-ı Yare Girdim Arz Için Ahvalimi / Giriftzen Asım Bey / Mustafa Reşit Bey Yine Bir Gülnihal Aldı Bu Gönlümü / Dede Efendi / Anonim Penbelikle Imtizac Etmiş Tenin / Lem''i Atlı / Mahmud Celaleddin Paşa Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım / Kemani Tatyos Efendi / Leyla Hanım Mestim Bu Gece Sen De Bana Mest Olarak Gel / Lavtacı Ovrik / Anonim Ahteri Düşkün Garib ü Aşık-ı Avareyim / Hacı Arif Bey / Mehmet Sadi Bey Dil Seni Sevmeyeni Sevmede Lezzet Mi Olur / Civan Ağa / Mehmet Sadi Bey Koklasam Saçlarını Bu Gece Ta Fecre Kadar / Artaki Candan / Anonim Bakmıyor Çeşm-i Siyah Feryade / Hacı Arif Bey / Mehmet Şadi Bey Bu Imtidad-ı Cevre Kim Bahtın Şitabı Var / Lem''i Atlı / Nedim Cana Rakibi Handan Edersin / Giriftzen Asım Bey / Anonim Havada Bulut Yok Bu Ne Dumandır / Anonim / Anonim Şahane Gözler Şahane / Anonim / Anonim Sabah Oldu Uyansana / Anonim / Anonim Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 13,69 TL |
![]() |
![]() |
|