![]() |
Gönül Telimizi Titretenler 3 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gönül Telimizi Titretenler 3Gönül Telimizi Titretenler 3 Akşamın Olduğu Yerde / Gönül Akkor Beste: Avni Anıl Söz: Behlül Pektaş Sevmek Acı Bir Arzu Derler / Şükran Özer Doruk Beste: Avni Anıl Söz: Sadi Kurtuluş Unutmadım Seni Ben / Suat Sayın Beste: Ş ![]() Yanlız Bırakıp Gitme / Muzeyyen Senar Beste & Söz: Mısırlı Ibrahim Ellerim Böyle Boş / Alaaddin Şensoy Beste & Söz: Ş ![]() Sevmiyorum Seni Artık / Gönül Akkor Beste: Avni Anıl Beste: Behlül Pektaş Açık Bırak Pencereni / Zeki Çetin Beste: Ş ![]() Beni Canımdan Ayırdı / Şükran Ay Beste & Söz: Muzaffer Ilkar Gülmedi Şu Bahtım / Mualla Mukadder Beste & Söz: Sadi Hoşses Bakışı Çağırır Beni / Gönül Yazar Beste: Selahattin Pınar Söz: Fuat Edip Baksı Aman Cana / Behiye Aksoy Beste & Söz: Fehmi Tokay Menekşe Kokulu Yarim / Safiye Ayla Bir Esmere Gönül Verdim / M ![]() Beste & Söz: Tanburi Mustafa Çavuş Senden Bilirim / Nigar Uluerer Beste & Söz: Tanburi Ali Efendi Geçti Muhabbet Demi / Sabitetur Gülerman Beste & Söz: Şükrü Tunar Yürü Dilber Yürü / M ![]() Beste & Söz: La Edri Hem Okudum Hemde Yazdım / Zeki Müren Ayva Çiçek Açmış / Müzeyyan Senar Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 9,00 TL |
![]() |
![]() |
|