![]() |
Funda Arar - Rüya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Funda Arar - RüyaFunda Arar - Rüya FUNDA ARAR, “RÜYA”SINI GERÇEKLEŞTİRİYOR ![]() İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’nı bitirdikten sonra 2000 yılında başladığı profesyonel müzik kariyerine 5 Albüm, 23 video klip, TV programları ve sayısız konserle devam eden, söz yazarlığı besteciliği ve yorumculuğu ile gönüllere taht kuran FUNDA ARAR “bu benim rüyam” dediği Türk Müziği albümünü dinleyenlerine ulaştırıyor ![]() Konserlerinde, yaptığı ve katıldığı TV programlarında dinleyenleri tarafından arzu edilen, çok istenilen ve Funda Arar’ın da sık sık seslendirdiği Türk Sanat Müziği; Funda Arar’ın uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı ve özen gösterdiği bu albümle yeni nesillerle ve Türk Sanat Müziği’nden vazgeçemeyenlerle buluşuyor ![]() Hicaz, Rast, Hüzzam, Muhayyerkürdî, Uşşak, Kürdîlihicazkâr ve Nihavend makamlarının en güzel örneklerinden olan 16 Türk Müziği eserini, Funda Arar “RÜYA” adlı albümde seslendirdi ![]() Söz konusu eserler sıra ile şöyle; GÖNLÜMÜN İÇİNDİR, HİCAZ SAZ SEMAİSİ, GÖRMEDİM ÖMRÜMÜN ASUDE GEÇEN BİR DEMİNİ, YOLLARINA GÜL DÖKTÜM, SAÇININ TELLERİNE, BEN KÜSKÜNÜM FELEĞE, PİŞMAN OLUR DA BİRGÜN, DİLİMİ BAĞLASALAR, DERTLERİ ZEVK EDİNDİM, ARTIK YEŞERECEK BİR DALIM YOK, NİÇİN BAKTIN BANA ÖYLE, NE GELEN VAR NE SORAN VAR, MİNİMİNİ NİHAVEND PEŞREV, KİMSEYE ETMEM ŞİKÂYET, AŞK BU DEĞİL, GÖZLERİ AŞKA GÜLEN… Yaşar Okyay’ın müzik yönetmenliğini yaptığı “RÜYA” adlı albümde değerli saz üstatları bir araya geldi ![]() ![]() ![]() ![]() Gönlümün İçindir Güfte: Vecdi Bingöl Beste: Sadettin Kaynak Hicaz Saz Semaisi Beste: Refik Talat Alpman Görmedim Ömrümün Asude Geçen Bir Demini Güfte & Beste: Kadri Şençalar Yollarına Gül Döktüm Güfte & Beste: Sadettin Kaynak Saçının Tellerine Güfte: Tarık Hulusi Beste: Selahattin İnal Ben Küskünüm Feleğe Güfte & Beste: Baki Duyarlar Pişman Olur da Birgün Güfte: Ayhan İlter Beste: Selahattin Altınbaş Dilimi Bağlasalar Güfte: Aslan Tunçata Beste: Selahattin İnal Dertleri Zevk Edindim Güfte: M ![]() Artık Yeşerecek Bir Dalım Yok Güfte: Türkan Ateş Beste: Necdet Tokatlıoğlu Niçin Baktın Bana Öyle Güfte: Vecdi Bingöl Beste: Sadettin Kaynak Ne Gelen Var Ne Soran Var Güfte & Beste: Ziya Taşkent Minimini Nihavend Peşrev Beste: Hüseyin Sadettin Arel Kimseye Etmem Şikâyet Beste: Kemani Serkis Efendi Aşk Bu Değil Güfte: Şükrü Şardağ Müzik: Avni Anıl Gözleri Aşka Gülen Güfte & Beste: Gündoğdu Duran Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 12,50 TL |
![]() |
![]() |
|