![]() |
En İyileriyle Behiye Aksoy |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İyileriyle Behiye AksoyEn İyileriyle Behiye Aksoy EN İYİLERİYLE BEHİYE AKSOY Türk Sanat Müziğinin etkileyici sesi ve gazinoların aranılan assolisti Behiye Aksoy’dan muhteşem yorumlar ve dinlemeye doyamayacağınız eserlerle, bu albüm bizleri yetmişlerin unutulmaz gazino günlerine geri götürüyor ![]() Yıllar önce bıraktığı sahne çalışmalarından sonra ilk kez, sesiyle hayat verdiği şarkılar Behiye Aksoy ve oğlu Ahmet Aksoy’un desteği ile ‘’En İyileriyle Behiye Aksoy’’ albümünde bir araya getirildi ![]() ![]() ![]() Tamamen orijinal plak ve bant kayıtlarından oluşan bu albümde Behiye Aksoy’un ilk defa yayınlanan ve plaklarda olmayan eserleri de yer almakta : Itri Efendi’nin Türk Sanat Müziği’nde en önemli eseri: ‘’ Tut-i Mucize-i Guyem’’… 1987 yılında kaybettiğimiz büyük bestekar Muzaffer İlkar’dan ‘’ Beni Canımdan Ayırdı’’ , ‘’ Bende Aşk Tükendi’’ ve güftesi Fakih Özlen’ ait ‘’Huysuz ve Tatlı Kadın’’… 1994 yılında kaybettiğimiz ve musikimize çok kıymetli eserler bırakan bestekar Sadi Hoşses’den ‘’ Gülmedi Şu Bahtım’’… Klasik Türk Müziğinin unutulmaz eserleri ‘’ Nideyim Sahn-ı Çemen’’ , ‘’ Bensiz Ey Gül Gülşen-i Alemde’’… Behiye Aksoy’dan dinlemeye doyamayacağınız : ‘’ Seni Ben Ellerin Olsun Diye mi Sevdim’’ , ‘’ Bu Yıl Ada Yine Sensiz’’, ‘’ Yürü Dilber’’, ‘’ Niçin A Sevdiğim’’ ve daha niceleri… Su katılmamış Türk Sanat Müziğini özleyenler , ‘’En İyileriyle Behiye Aksoy’’ albümünü dinlemeye doyamayacaklar ![]() “En İyileriyle Behiye Aksoy” albümünün prodüktörlüğünü , yıllardır Radyo D’de sürdürdüğü programlarıyla Türk müziğinin kayıp tarihini gün ışığına çıkaran Hakan Eren ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 9,11 TL |
![]() |
![]() |
|