Ben sıkıldım artık köşe kapmaca oynamaktan yeni oyunlar oynayalım artık seninlemesela bu oyunda kaçan olmasıngözlerini yumup arkasını dönerek gitmeni bekleyen de olmasınçünkü artık 100 e kadar sayınca sen saklansanda yok olmuyorsun öyleyse bu oyunda saklanan da olmasın gözleri bağlı kör bi ebeyede gerek yok ,,çünkü ben gönül gözümle bulabilirim seniöyleyse gözlerimizi kapamakta yok bu oyundaoyuna başlamadan cesaretmi gerçekmi dendiğinde sen hep gerçeği seç bizim oyunumuzda cesarete ihtiyaç yokbu oyunun kuralları yoko an içinden geldiği gibi davranıyorsunbu oyunda yandığında oyundan çıkmaca yokbunu göze alarak gel ve ver elini bana !!
oyunun adı "AŞK OYUNU" şimdi oynamaya var mısın ??
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.