Gitar Alaturka - Guitar And Turkish Classical Music (3CD) |
09-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gitar Alaturka - Guitar And Turkish Classical Music (3CD)Gitar Alaturka - Guitar And Turkish Classical Music (3CD) CD 1 / Gitar Alaturka 1: Rüzgar Uyumuş Ay Dalıyor / Wind İs Asleep, The Moon İs Behind The Clouds Düştü Enginlere Bir İnce Hüzün / A Gloomy Feeling Dropped İn The Offing Gel Ey Denizin Nazlı Kızı / O! Come! The Coquettish Mermaid Of The Sea Yoksun Diye Bahçemde / Cause You’re Not In My Garden Seni Her Dem Anıyorum / I’ve Always Recollected You Bir Bahar Akşamı Rastladım Size / I Met You İn One Evening Of The Spring Enginde Yavaş Yavaş / Gently İn The Offing Ada Sahillerinde Bekliyorum / I’m Waiting On The Shores Of The Princes İslands Vardar Ovası / The Vardar Meadow Rindlerin Akşamı / The Evening Of The Gaieties Olmaz İlaç Sine-İ Sad Pareme / Nothing’s Able To Cure My Broken Heart Karlı Dağı Aştım Geldim / I’ve Come Climbing Over The Snowy Mountain Karam / My Belle Unutturamaz Seni Hiçbirşey / Nothing Makes Me Forget You Bir Demet Yasemen / A Bouquet Of Jessamines Unutulmaz / Unforgettable İnleyen Nağmeler / The Groaning Tunes CD 2 / Gitar Alaturka 2: Rast Peşrev / Ouverture İn The Rast Mode Hab-I Gah-I Yare Girdim / As I Have Entered My Love’s Chamber Nedendir Bu Dil-İ Zarın Figanı / Why Does This Poor Heart Lament Rakkase / Belly Dancer Sevdim Yine Bir Nev-Civan / I Fell İn Love Again With A Young Man Çözülme Zülfüne Ey Dil-Rüba / Do Not Unlock Yourself Mümkün Mü Unutmak Güzelim / Is İt Possible To Forget Darling Neden Bilmem Bu İptila / I Do Not Understand This Mania Nihavent Saz Semaisi / String Semai İn Nihavent Mode Güzel Bir Göz / A Beautiful Eye Ayrıldı Gönül / Heart Left Gönlümle Oturdum Da Hüzünlendim / I Sat With My Love And Grieved Dün Kahkahalar Yükseliyorken / While Laughter Was Rising Yesterday Hala Kanayan Kalbimi / My Still Bleeding Heart Yemenimde Hare Var / My Coloured Moire Kerchief Mahur Saz Semaisi / String Semai In Mahur Mode CD 3 / Gitar Alaturka 3: Gelse O Şuh Meclise / If Ever That Vamp Could Come To Our Gatherings Hatırımda Çıkmaz Asla / Never Leaves My Memory Sevmek Seni Bir Suç İse / If It Is A Crime To Love You Her Dilden Ol Meh Çalmıyor / Not All Tongues Play That Tune Kimseye Etmem Şikayet / I Will Not Complaint To Anyone Hayal İçinde Akıp Gitti / Gone By In Dreams Nedir O Sevdiğim Söyle / What Is It My Love O Gözler / Those Eyes Sevda İle Dillendi Bu Son Şarkı / This Last Song Begged For Love Fitneler Gizlemiş / Hidden Mischiefs Erdi Bahar / Over The Spring Şu Güzele Bir Bakın / Look At The Beautiful Yükselen Nağmenle Bak / Look With Your Rising Melody Fikrimin İnce Gülü / The Delicate Rose Of My Thoughts Ey Çeşm-İ Ahu Mehlika / O My Love With Eyes Of A Gazelle Acem Kurdi Saz Semaisi / String Semai In Acem Kurdi Mode Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12092012 18,20 TL |
|