![]() |
Guitar And Turkish Folk Music (2 Cd) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Guitar And Turkish Folk Music (2 Cd)Guitar And Turkish Folk Music (2 Cd) CD 1: Ah Bir Ateş Ver / Give Me A Light Müzik: Geleneksel Iğdır’ın Al Alması / Rosy Apple Of Iğdır Müzik: Geleneksel Giderem Yolum Dağdır / The Mountain Is My Paith Müzik: Geleneksel Çemberimde Gül Oya / Rosy Fringes On My Calico Müzik: Geleneksel Giresun Kayıkları / The Skiffs Of Giresun Müzik: Geleneksel Yörükler Yaylası / Pasturage For Nomads Müzik: Geleneksel Menekşe Koydum Kafese / Violet Kept In The Cage Müzik: Geleneksel Bahçelerde Börülce / Kidney Bean In The Fields Müzik: Geleneksel Nem Alacak Felek Benim / Nothing Do I Have To Give Fate Müzik: Cemil Demirsipahi İzmir’in Kavakları / Poplars Of Izmir Müzik: Geleneksel Yeşil Ördek / Green Head Duck Müzik: Geleneksel Ah Tren Kara Tren / Oh Train Black Train Müzik: Geleneksel Urfa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar / Urfa Surrounded By Misty Mountains Müzik: Ahmet Cemil Cankat Pınar Başı Burma Burma / Maids Near The Fountainhead Müzik: Geleneksel Mecnun’um Leyla’mı Gördüm / Mecnun Of Leyla I Saw Her Müzik: Aşık Veysel Şatıroğlu CD 2: Cevizin Yaprağı / Walnut Leaf Müzik: Geleneksel Erzurum Çarşı Pazar-Sarı Gelin / Markets İn Erzurum - Yellow Bride Müzik: Geleneksel Kabak / The pumpkin Müzik: Geleneksel Al Yeşil Giymiş / She’s In Red And Green Müzik: Geleneksel Askaros Deresi / Askaros Brook Müzik: Geleneksel Neredensin Sen / Where Are You From Müzik: Neşet Ertaş Aman Güzel Oğlan / Oh Handsome Levandane Müzik: Geleneksel Hem Okudum Hem Yazdım / I Read And I Wrote Too Müzik: Geleneksel Kalenin Dibinde / Around The Castle Müzik: Geleneksel Mahsus Mahal / The Cell Of The Prison Müzik: Ruhi Su Niksar Türküsü / The Ballad Of Niksar Müzik: Geleneksel Makaram Sarı Bağlar / Yellow Yarn Spool Müzik: Ahmet Cemil Cankat Evlerinin Önü Mersin / Myrtles In Her Garden Müzik: Geleneksel Su Sızıyor / Water Oozing From The Rocks Müzik: Geleneksel Helvacı / Halvah Seller Müzik: Geleneksel Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 12,99 TL |
![]() |
![]() |
|