![]() |
Dost Kervanı 1 - Buluşma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dost Kervanı 1 - BuluşmaDost Kervanı 1 - Buluşma Musa Eroğlu - Yollarına Kar Mı Yağdı Söz: Serpil Türkmenoğlu Müzik: Musa Eroğlu Gülşen Kutlu - Az Mı Çektim Söz & Müzik: Neşet Ertaş Oğuz Aksaç - Tabakta Darı Gördüm Söz & Müzik: Halil Atılgan Nazlı Öksüz - Germir Bağları Söz & Müzik: Anonim Okan Murat Öztürk - Siyah Saçlarında Hatem Yüzlerin Söz: Sıtkı Baba Müzik: Feyzullah Çınar Tolga Çandar - İzmir''in Kavakları Söz & Müzik: Anonim Mustafa Özarslan - Horasan Dağı (Uzun Hava) Söz & Müzik: Anonim Nazlı Öksüz & Oğuz Yılmaz - Giden Ay Tutulur Mu Söz & Müzik: Anonim Musa Eroğlu & Nazlı Öksüz - Pınar Başından Bulanır Söz & Müzik: Anonim Okan Murat Öztürk - Derbent Deresi Söz & Müzik: Anonim Mustafa Özarslan - Zemherinin Ayazında Söz & Müzik: Mustafa Özarslan Oğuz Aksaç - Bir Çift Turna Gördüm Söz & Müzik: Anonim Oğuz Yılmaz - Bir Yiğit Gurbete Gitse Söz: Anonim Müzik: Bahri İlhan Tolga Çandar - Söğüdün Yaprağı Söz & Müzik: Anonim Tüm Solistler - Geçti Dost Kervanı Söz & Müzik: Anonim Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 9,38 TL |
![]() |
![]() |
|