![]() |
Bülent Ersoy - Türk Sanat Müziği Konseri 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bülent Ersoy - Türk Sanat Müziği Konseri 1Bülent Ersoy - Türk Sanat Müziği Konseri 1 Yusuf Paşa''nın Segâh Peşrevi Tuti-i Mucize Guyem Ne Desem Laf Değil Söz: Itri Efendi Müzik: Nefi Ömer Efendi Bensiz Ey Gül Gülşen-i Alemde Mey Nûş Eyleme Söz: Enderuni Vasıf Müzik: Bimen Şen Hasta Kalbimde Yanan Derdi Niçin Anlamadın Söz: Mustafa Nafiz Irmak Müzik: Kaptanzade Ali Rıza Bey Hüzzâm Taksim Ümitsiz Bir Bekleyiş Hasreti Var İçimde Söz: Müzehher Güyer Müzik: Ali Erköse Hayat Budur Sevgilim Geçenler Unutulur Söz: Hüseyin Mayadağ Müzik: Hüseyin Mayadağ Küşâde Talihim Hem Bahtım Uygun Söz: Şevki Bey Müzik: Şevki Bey Tatyos’un Rast Peşrevi Gülşende Yine Âh-u Enin Eyledi Bülbül Söz: Ismail Hakkı Bey Müzik: Ismail Hakkı Bey Hâb-Gâh-I Yare Girdim Arz İçin Ahvâlimi Söz: Mustafa Reşit Bey Müzik: Giriftzen Asım Bey Unut Beni Kalbimdeki Hicranla Yalnız Kalayım Söz: Ahmet Kaçar Müzik: Şükrü Tunar Ayrılık Yarı Ölmekmiş Söz: Vecdi Bingöl Müzik: Selahattin Pınar Gönül Aşkınla Gözyaşı Dökmekten Usandı Artık Söz: Ali Sarcan Müzik: Selâhattin İnal Mey-i Lâlinle Dil Mestâne Olsun Söz: Tatyos Efendi Müzik: Tatyos Efendi Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 8,90 TL |
![]() |
![]() |
|