![]() |
Şebnem Ferah - Benim Adım Orman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şebnem Ferah - Benim Adım OrmanŞebnem Ferah - Benim Adım Orman ŞEBNEM FERAH’ın merakla beklenen yeni albümü “BENİM ADIM ORMAN” Rock müziğin başarılı kadın vokallerinden Şebnem Ferah’ın merakla beklenen 6 ![]() ![]() ![]() Sözleri ve müzikleri Şebnem Ferah’a ait 12 şarkının yer aldığı “Benim Adım Orman” albümü, 6 aylık stüdyo çalışması sonucunda tamamlandı ![]() ![]() Dört buçuk yıl aradan sonra yeni şarkıları ile müzikseverlerle buluşacak olan Şebnem Ferah, bu zaman zarfında “İstanbul Symphonic Project” eşliğinde Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserin kayıtlarını DVD ve CD seçenekleriyle yayınladı ![]() ![]() Merhaba Söz & Müzik : Şebnem Ferah Benim Adım Orman Söz & Müzik : Şebnem Ferah Yalnız Söz & Müzik : Şebnem Ferah İstiklal Caddesi Kadar Söz & Müzik : Şebnem Ferah Eski Söz & Müzik : Şebnem Ferah Mahalle Söz & Müzik : Şebnem Ferah Ateşe Yakın Söz & Müzik : Şebnem Ferah Serapmış Söz & Müzik : Şebnem Ferah İnsanlık Söz & Müzik : Şebnem Ferah Bazı Aşklar Söz & Müzik : Şebnem Ferah Uçurtma Söz & Müzik : Şebnem Ferah Eski - 2 Söz & Müzik : Şebnem Ferah Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 11,68 TL |
![]() |
![]() |
|