Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kıraç, yolcu

Kıraç - Yolcu

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kıraç - Yolcu

Kıraç - Yolcu

“Garbiyeli” albümünün ardından dizi müzik, konser çalışamalarına devam eden Kıraç yeni albümü “Yolcu” yu sevenleriyle buluşturmak için hazırlanıyor On iki eserin yeraldığı “Yolcu” albümünde bilinen Kıraç tınılarını duyacaksınız Aşık Veysel, İzzet Altınmeşe, Selahattin Bölük’e ait eserlerin yanında anonim eserler de yeralıyor Her albümünde Türk halk ezgilerini kendi müziğiyle yorumlayan Kıraç, “Bize ait eserleri Rock müziğiyle harmanlamayı, onları bugüne taşıyarak yeni kuşaklarla buluşturmayı seviyorum” “Bu topraklarda doğan tınıları Cem Karaca, Barış Manço gibi ben de müziğimle bütünleştirmek, onların başlattığı bu yolda, yürümek için çalışıyorum

Albümlerinde bugününe kadar okuduğu “Yayla Yolları”, “Şarköy türküsü” “Yolcu” “Aman Ayşam” “Karahisar Kalesi” “Sarı gelin”, “Yalan” “Eşeği Saldım çayıra” “Çayır Çimen Geze Geze” “Derdimi söylesem” “Demirci” gibi halk şarkıları , geniş kitleler tarafından sevildi

Aşık Veysel’den “Sazım ben gidersem”, İzzet Altınmeşe’den Mecnunum Leyla” “Hanımey”, Selahahtin Bölük’ten “Ahu Gözlüm” adlı eserler, yine bildiğimiz “Karakaş Gözlerin Elmas” “Uyan Sunam uyan”, “Erzurum’dan Çevirdiler Yolumu”, “Cemilem”, “Ramizem” “Mezar arasında harman olur mu?” adlı halk ezgileri KIRAÇ yorumuyla, 16 ARALIK 2009 müzik marketlerde yerini alacak olan “ Yolcu” albümünde sevenlerini bekliyor…

SIRAYLA ALBÜMDE YERALAN ESERLER:
“MECNUNUM LEYLA”
“MEZAR ARASINDA HARMAN OLUR MU?
“UYAN SUNAM UYAM”
“AHU GÖZLÜM”
“GÖNÜL GURBET ELE VARMA”
“ERZURUM’DAN ÇEVİRDİLER YOLUMU”
“HANIMEY”
“KARAKAS GÖZLERİN ELMAS”
“BEN GİDERSEM SAZIM”
“CEMİLEM”
“GAZEL”
“RAMİZEM

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
12,50 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com