![]() |
Kıraç - Yolcu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıraç - YolcuKıraç - Yolcu “Garbiyeli” albümünün ardından dizi müzik, konser çalışamalarına devam eden Kıraç yeni albümü “Yolcu” yu sevenleriyle buluşturmak için hazırlanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Albümlerinde bugününe kadar okuduğu “Yayla Yolları”, “Şarköy türküsü” “Yolcu” “Aman Ayşam” “Karahisar Kalesi” “Sarı gelin”, “Yalan” “Eşeği Saldım çayıra” “Çayır Çimen Geze Geze” “Derdimi söylesem” “Demirci” gibi halk şarkıları , geniş kitleler tarafından sevildi ![]() Aşık Veysel’den “Sazım ben gidersem”, İzzet Altınmeşe’den Mecnunum Leyla” “Hanımey”, Selahahtin Bölük’ten “Ahu Gözlüm” adlı eserler, yine bildiğimiz “Karakaş Gözlerin Elmas” “Uyan Sunam uyan”, “Erzurum’dan Çevirdiler Yolumu”, “Cemilem”, “Ramizem” “Mezar arasında harman olur mu?” adlı halk ezgileri KIRAÇ yorumuyla, 16 ARALIK 2009 müzik marketlerde yerini alacak olan “ Yolcu” albümünde sevenlerini bekliyor… SIRAYLA ALBÜMDE YERALAN ESERLER: “MECNUNUM LEYLA” “MEZAR ARASINDA HARMAN OLUR MU? “UYAN SUNAM UYAM” “AHU GÖZLÜM” “GÖNÜL GURBET ELE VARMA” “ERZURUM’DAN ÇEVİRDİLER YOLUMU” “HANIMEY” “KARAKAS GÖZLERİN ELMAS” “BEN GİDERSEM SAZIM” “CEMİLEM” “GAZEL” “RAMİZEM Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 12,50 TL |
![]() |
![]() |
|