![]() |
Odeon Türk Sanat Müziği Serisi - Yaşar Özel 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Odeon Türk Sanat Müziği Serisi - Yaşar Özel 1Odeon Türk Sanat Müziği Serisi - Yaşar Özel 1 Yaklaşıyor Gün Be Gün Beste: Selahattin İnal Güfte: Yusuf Nalkesen İçme Deme Boşuna Beste: Zeynettin Maraş Güfte: Tunç Kemal Kırk Yıllık Dost Gibiyiz Beste: Avni Anıl Güfte :Ülkü Aker Islak Daha Islak Öp Beni Ne Olursun Beste: Rüştü Şardağ Güfte: Ümit Yaşar Oğuzcan Sen Mevsimler Gibisin Beste & Güfte: Selami Şahin Hani Yosun Rengi Gözlerin Olacaktı Senin Beste: İrfan Özbakır Güfte: Ergun Evren Mudanya Güzeli Beste: Avni Anıl Güfte: Lami Güray Kanun Taksimi - Ne Senin Aşkına Muhtaç Beste: Muzaffer İlkar Güfte: Erol Sayan Dertleri Zevk Edindim Beste: Selahattin İnal Güfte: Sırrı Uzunhasanoğlu Artık Bu Solan Bahçede Beste: Dr ![]() Mademki Gidiyorsun Beste: Muzaffer İlkar Güfte: Mehmet Erbulan Bir Dünya Yarattım Beste: Erol Sayan Güfte: Taner Şener Albümdeki Resimler Beste & Güfte: Yusuf Nalkesen Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor Beste: İrfan Özbakır Güfte: Ülkü Aker Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 10,69 TL |
![]() |
![]() |
|