![]() |
Zeki Müren Anısına 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeki Müren Anısına 2Zeki Müren Anısına 2 CD 1 / Dilek Çeşmesi: Elveda Söz: Mutsel Öztürk Müzik: Mutsel Öztürk Dediler Zamanla Hep Azalırmış Sevgiler (Olsun) Söz: İlter Yeşilay Müzik: Bilge Özgen Sana Bir Buse Vermedim Diye Söz: H ![]() Sevme Beni Söz: Salih Korkmaz Müzik: Alaeddin Şensoy Belalım Söz: Zülfü Livaneli Müzik: Zülfü Livaneli Ayrılık (Azeri) Söz: Ferhadi Müzik: E ![]() Öyle Özledim Ki Söz: Seyhan Girginer Müzik: İlgün Soysev Dilek Çeşmesi Söz: Seyhan Girginer Müzik: Bilge Özgen Bir Garip Aşığım Ben Söz: Alaeddin Şensoy Müzik: Alaeddin Yavaşça Gökyüzünde Duman Duman Bulutsun Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Ziya Taşkent CD 2 / Doruktaki Nağmeler: Akşam Olmadan Gel Söz & Müzik: Selami Şahin Böyle Ayrılık Olmaz Söz & Müzik: Adnan Ergil Beni Sevmeni İstiyorum Söz: Cemal Safi Müzik: Bilge Özgent Sen Sevgini Bana Sakla Söz: A ![]() ![]() Karlar Düşer Söz: Ali Selçuk Özgürdal Müzik: Adamo Sende Başını Alıp Gitme Söz: Cem Karaca Müzik: Nil Burak Nereye Gidiyorum Söz: A ![]() Gözüm Kesmiyor Söz: Cemal Safi Müzik: Zekai Tunca İçimdeki Özlemi Söz: Reşat Özpirinççi Müzik: Adem Şahin Hava Nasıl Oralarda Söz & Müzik: Adnan Ergil Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 15,58 TL |
![]() |
![]() |
|