Efkan Şeşen - Renkler Ve Islıklar Vol.2 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Efkan Şeşen - Renkler Ve Islıklar Vol.2Efkan Şeşen - Renkler Ve Islıklar Vol 2Yeni bir çalışma ile karşınızdayım ve ıslığım güzel melodilerle buluşmaya devam ediyor Yeni şarkılarımda peşi sıra gelecek ama hepimizin ortak mirası olan ülke ve dünya ezgilerini , üretilmiş özel melodileri ısığımla yorumlamaktan da büyük keyif alıyorum Islığım bir çok rengi yorumlamaya devam edecek![]() ![]() Bu albümün süprizi oğlum Sinan Şeşen oldu Çünkü yaşı küçük ama maharetleri çok büyük…![]() Öyle ki albümün bütün klasik gitarlarını gayet başarılı çaldı ,hatta yetmedi “ sana birde çok beğeneceğin bir beste yaptım babacım” diyerek “Anadolu’da Bir Sabah ” adlı gitar ezgisini de benimle ve sizlerle paylaştı Albümün tuşlu çalgılarını icra etti ve bazı eserlerin aranjelerine de ciddi katkı sundu… Sözün kısası “Renkler ve Islıklar 2 “ baba ve oğulun müzikteki ilk ciddi buluşmasıdır ![]() Renkler ve Islıklar’ın yaşamımızın zorlu anlarında mola vermemiz ve gözlerimizi kapayıp biraz da olsa ruhumuzu dinlendirmemiz için bir fırsat vereceğini düşünüyorum ![]() Dilerim sizde keyifle dinlersiniz Efkan Şeşen Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201211,80 TL |
|
|
|