|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
064, arşiv, isparta, serisi, trt, türkülerimiz |
![]() |
TRT Arşiv Serisi 064: İl İl Türkülerimiz - Isparta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() TRT Arşiv Serisi 064: İl İl Türkülerimiz - IspartaTRT Arşiv Serisi 064: İl İl Türkülerimiz - Isparta CD / 1 Şu Gelen Atlı mıdır ( Dilek Karadağ ) Ben Havada Uçarıdım ( Emel Taşçıoğlu ) Gıcır Gıcır Gelir Yarin Kağnısı ( Emine Koç ) Alıverin Dabancamı Doldurem ( Nuri Esentürk ) Şu Derenin Uzunu ( Osman Kalay ) Şu Aydın''ın Uşağı ( Osman Kalay ) Sinanoğlu Galelerin Yıkılsın ( Mustafa Özcan ) Ayva Dibi Serin Olur ( Koro ) Kışlanın Kavakları ( Hasan Özel ) Badılcanı Doğradım ( Hale Gür ) Bak Şu da Kaşın Karesine ( Hale Gür ) Şu Derede Değirmen ( Mustafa Özcan ) Daşlı Tarla Ayrıklı ( Dilek Karadağ ) Harmana Kuyu Kazdım ( Sabahattin Gülümser ) Erik Dalı Gevrek Olur ( Sabahattin Gülümser ) Gatıranlar Gatıranlar ( Hüseyin Yaltırık ) Çayıra Serdim Postu ( Çiler Şatıroğlu ) Tabakam Tütün Dolu ( M ![]() CD / 2 Dersanenin Önünden Doğruca Geçtim ( M ![]() Ardıçtandır Guyuların Govası ( Nuri Esentürk ) Merdivenin Altında Tavuk Gıdaklar ( Coşkun Gök ) Neşelidir Deli Gönlüm Neşeli ( Makbule Kaya ) Bahçalarda Üzerlik ( Koro ) Evlerine Vardım Ağşam ( Makbule Kaya ) Garlı Dağın Öte Yüzüne ( Makbule Kaya ) Ayva Dibi Serin Olur Yatmaya ( Koro ) Ayletmen Gelini Yazık ( Fatma Topçu ) Şu Dağlar Olmasaydı ( Koro ) Birini Yavrum Birini ( Makbule Kaya ) Kuyunun Sereni ( Tuğba Ger ) Güle Düştüm Gülmedim ( Tuğba Ger ) Kesinti Zeybeği ( Saz Ekibi ) Gakgili Havası ( Saz Ekibi ) Çayır Çimen Geze Geze ( Hayal Has ) CD / 3 Daşa Vurdum Bir Depme ( Emine Ata ) İki Bülbül Konmuş Dağlar Başına ( Coşkun Gök ) Evlerinin Önü Nane ( Emine Ata ) Kiraz Dalda Dört Olur ( M ![]() Ay Doğar Aşmak İster ( Emel Taşçıoğlu ) N''olmuş Benim Ağam N''olmuş ( Koro ) İncecik Bulgur musun ( Nuri Esentürk ) Kara Kaş Boyanır mı ( Saime Cantürk ) Evlerinin Önü Bulgur Dibeği ( Köksal Coşkun ) Ali Gavak Kesiyor ( Emine Akmeşe ) Durnam Ne Diyardan Geldin Yalnız ( Hale Gür ) Leylek Gider Yuvasına ( Makbule Kaya ) Yeni Camii Önünde Bir Uzun Selvi ( Hüseyin Yaltırık ) Koyun Sürdüm Yamaca ( Köksal Coşkun ) Bizim de Sokak Mavi de Yazma Bürünür ( Mustafa Özcan ) Evlerinin Önü Mersin ( Muzaffer Ertürk ) Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 22,50 TL |
![]() |
![]() |
|