![]() |
Zeki Müren Anısına 3 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeki Müren Anısına 3Zeki Müren Anısına 3 CD/1 İmkansız Söz: Cemal Safi Müzik: Zekai Tunca Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun Söz: Şahin Çandır Müzik: Avni Anıl Gücüme Gidiyor Böyle Yaşamak Söz: Seyahn Girginer Müzik: Ziya Taşkent Büyüleyen Gözlerinle Söz & Müzik: Alaeddin Şensoy Ayaz Geceler Söz & Müzik: Kenan Erel Rüyalarda Buluşuruz Söz: Seyhan Girginer Müzik: Halil Karaduman Sevgi Dolu Şu Gönlüm Söz: Ayten Baykal Müzik: Bilge Özgen Göz Yaşımda Saklısın Söz: Seyhan Girginer, Zekai Tunca Müzik: Zekai Tunca Seni Ben Unutmak İstemedim ki Söz: İ ![]() Biz Ayrılamayız Söz: Ayşe Birgül Yılmaz Müzik: Mahmut Oğul CD/2 Gözlerin Doluyor Gecelerime Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Yusuf Nalkesen Sorma Ne Haldeyim Söz & Müzik: Sezen Aksu Belalım Söz: Zülfü Livaneli, Sezen Aksu Müzik: Zülfü Livaneli Rüzgar Susumuş Ses Vermiyor Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Ziya Taşkent Dediler Zamanla Hep Azalırmış Sevgiler Söz: İlter Yeşilay Müzik: Bilge Özgen Öyle Özledim ki Söz: Seyhan Girginer Müzik: İlgün Soysev Üzme Beni Söz & Müzik: Zekai Tunca Dilek Çeşmesi Söz: Seyhan Girginer Müzik: Bilge Özgen İki Gözüm İki Çeşme Söz & Müzik: Özer Şenay Gayrı Dayanamam Ben Bu Hasrete Söz & Müzik: Anonim Akşam Olunca Yarelerim Sızlar Söz & Müzik: Anonim Şaştım Allahım''da Şaştım Söz & Müzik: Anonim Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 19,49 TL |
![]() |
![]() |
|