![]() |
Joy Türk Rock - Aşk’ın Rock Hali |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Joy Türk Rock - Aşk’ın Rock HaliJoy Türk Rock - Aşk’ın Rock Hali AŞK’IN ROCK HALİ JOY TÜRK ROCK ROCK MÜZİĞİNİN EN SEVİLEN ŞARKILARI, TÜRKİYE’NİN İLK TÜRKÇE SLOW MÜZİK RADYOSU JOYTURK VE SONY MUSIC İŞBİRLİĞİ İLE BİRARAYA GETİRİLDİ! Hiçbir şarkıyı atlamadan dinleyeceğiniz albümde, Teoman, Emre Aydın, Feridun Düzağaç, Duman, Mor ve Ötesi gibi Türk rock müziği denince akla gelen birçok ismin sevilen ve en çok istek alan şarkıları, duyguların eşlikçisi oluyor ![]() “Joy Turk Rock” sadece rock tutkunlarının değil, tüm müzik sevenlerin baş ucu albümlerinden biri olacak ![]() Mor ve Ötesi- Bir Derdim Var Emre Aydın- Dayan Yalnızlığım Duman- Senden Daha Güzel Teoman- Gönülçelen Yüksek Sadakat- Aşk Durdukça Feridun Düzağaç- Beni Bırakma Özlem Tekin- Yatağım Boş Manga&Göksel- Dursun Zaman Ogün Sanlısoy- Saydım Vega- Serzenişte Redd- Herneyse Badem- Sen Ağlama Demir Demirkan- Zaferlerim Karapaks- İki Yol Aylin Aslım- Aşk Geri Gelir Hayko Cepkin- Yol Gözümü Dağlıyor Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 8,41 TL |
![]() |
![]() |
|