![]() |
Serdar Barçın - Barbun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serdar Barçın - BarbunSerdar Barçın - Barbun “Memuriyet hiç bana göre bir iş değildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sözler, ülkemiz caz sahnesinin son yıllardaki en parlak isimlerinden, flüt ve saksofon sanatçısı Serdar Barçın’a ait ![]() ![]() ![]() Cazın yanı sıra özellikle Şebnem Ferah’la yaptığı çalışmalar ile rock ve pop ortamının da yakından tanıdığı Serdar Barçın, Türkiye’nin son 30 yılına damgasını vuran Yeni Türkü grubunun 2001’den bu yana ‘olmazsa olmaz’larından biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serdar Barçın’a bu yolculukta Çağrı Sertel (piyano, keyboard), Kağan Yıldız (kontrbas), Ediz Hafızoğlu (davul) gibi ‘cazcı’ arkadaşları eşlik ediyor ![]() ‘Barbun’, Yeni Türkü solisti Derya Köroğlu’nun seslendirdiği Fırtına, son dönem rock camiamızın öne çıkanlarından Gökçe ile özdeşleşmiş ‘Aradım Seni’, Türk cazının duayenlerinden Önder Focan’ın konuk olduğu ‘Sobalarında Kuru da Meşe Yanıyor’ ve genç neslin önde gelen saksofonistlerinden Engin Recepoğulları''nın katıldığı ''Lay lay'' dinleyicilerini türler arası bir müzik lezzetine davet ediyor ![]() Drum’n Bass dergisinde sürdürdüğü ‘Lezzetin Ritmi’ adlı köşesinde damak tadını bile müzikle anlatabilen Serdar Barçın’ın yıllar içinde özene bezene pişirdiği ‘Barbun’ için şimdi en doğru mevsim ![]() Tracklist 1) Sene Sonu 2) Sel 3) Fırtına 4) Nibiru 5) Barbun 6) Enfeksiyon 7) Aradım Seni 8) Sobalarında Kuru da Meşe Yanıyor 9) Lay Lay 10) Psyche 11) Sene Sonu (uzun versiyon) Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 10,20 TL |
![]() |
![]() |
|