Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edin, eylem, sen or siz

Eylem Eğin - Sen/Siz

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eylem Eğin - Sen/Siz

Eylem Eğin - Sen/Siz

Albümde; söz ve müziği Ozan Koç’a ait VEFASIZ, söz ve müziği Erdinç Buruç’a ait AVUTAMADIM, söz ve müziği büyük ozan Mahsuni Şerif’e ait SARHOŞUM DÜNYADA, söz Ayhan Korkmaz ve müzik Ozan Bayıldıran’a ait HADİ GİT, söz ve müziği Muharrem Mırık’a ait BİLMESİN, söz ve müziği Vedat Baran’a ait AŞKIN DİVANESİ, söz ve müziği Ali Kandemir’e ait GEÇ KALDIN, söz ve müziği Ozan Koç’a ait YOK GİBİ, söz Şadıman Baş ve müzik eren Özütemiz’e ait ANNEM, söz ve müziği Ayhan Korkmaz’a ait GÜL GÖLGESİ, söz Ayhan Korkmaz ve müzik Eylem Eğin’e ait BİLMEDİM, söz ve müziği Ozan Bayıldıran’a ait SIR ve anonim potporiler (halaylar) GÜLE, DELİLO, YAĞMUR YAĞAR, HATUN yer almaktadır

PARÇA LİSTESİ

Vefasız

Avutamadım

Sarhoşum Dünyada

Hadi Git

Bilmesin

Aşkın Divanesi

Geç Kaldın

Yok Gibi

Annem

Gül Gölgesi

Bilmedim

Sır

Potpori (Halaylar) - Güle - Delilo - Yağar Yağmur - Hatun

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
12,70 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com