Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bumbum, diyorum, onor

Onor Bumbum - Diyorum Ki

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Onor Bumbum - Diyorum Ki

Onor Bumbum - Diyorum Ki

“Diyorum ki” ismiyle piyasaya çıkan Onor Bumbum albümü, modern zaman aşk hikayelerini anlatan downtempo şarkılardan oluşuyor Albüm ismi “Diyorum ki” çünkü Onur, şarkılarının tümünü ikinci tekil şahıslara, yani doğrudan dinleyenin kulağına söylüyor

Sanatçının 7 yıldır biriktirdiği şarkılarını bir araya getirdiği albümünde, bütün söz ve müzikleri kendisine ait olan 10 şarkı yer alıyor

Genç neslin elektronik müzik cambazları arasında gösterilen Onur, albümünde kendi icadı olan yazılım ve enstrümanları da kullanarak yaptığı işi kendi adına paha biçilemez bir hale getirdiğini dile getiriyor2005 yılında Nokia Süper Sound yarışmasında finale kalan, 2006 yılında bir çok ünlü müzisyenin kariyerlerinin başlangıç noktası olarak gördüğü Tuborg Roxy Müzik yarışmasında ‘Jüri Özel Ödülü’ alan Onor Bumbum, 2010 yılında ise Red Bull Müzik Akademisi’nde ülkemizi o yıl temsil eden tek Türk olarak Londra’ya gitti 2010 yazında da dünyanın en büyük elektronik müzik festivallerinden biri olarak görülen Barcelona Sonar Müzik Festivali’nde ülkemizi temsil etti

Mastering’i Babajim Stüdyolarında yapılan albümün canlı kayıtlarında, müzisyen arkadaşlarından Duygu Demir çello, Fehmi Alatan trompet ve Murat Kirkit de gitar çalarak ustalıklarını sergiledilerYapımcılığını “Karalama Müzik” in yaptığı Diyorum Ki albümünün ilk video klibi “Dokun” isimli parçaya çekildi Klibin yönetmenliğini Begüm Koçum, post prodüksiyonunu ise İsmet Kurtuluş üstlendi Klipte şarkıcıya bugüne kadar bir çok klipte rol almış olan oyuncu Yeşim Tunç eşlik ettiİTÜ Müzik İleri Araştırmaları Merkezi Ses Mühendisliği bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Onor Bumbum, kendi albüm kayıtlarının dışında bir yandan da, çeşitli sanatçı, reklam ve film müzikleri alanında çalışmalarını sürdürüyor Ayrıca müzisyen arkadaşı Emir Yargın’la birlikte kurduğu, elektronik altyapılı bir cover grubu olan The Bananas ile yaptıkları canlı peformansları, geniş bir dinleyici kitlesini peşinden sürüklüyor

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
10,25 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com