Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ete, kurttekin, suyun, üstüne

Ete Kurttekin - Suyun Üstüne

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ete Kurttekin, yaklaşık üç yıldır üzerinde çalıştığı ilk solo albümü “Suyun Üstüne”yi HRM etiketiyle yayınladıUzun yıllardır söz yazarı, besteci, prodüktör ve müzisyen olarak Özlem Tekin, Haluk Levent, Feridun Düzağaç, Turgut Berkes, Özge Fışkın, Demir Demirkan gibi isimlerle çalışan Ete Kurttekin, aynı zamanda Kristal Elma sahibi bir reklamcı ve son zamanlarda özellikle “Av Mevsimi” filmi için Ali Seval ile birlikte hazırladığı “Benden Adam Olmaz” şarkısındaki performansı ile adından söz ettiriyor “Suyun Üstüne” geniş içerikli bir albümEte Kurttekin’in ilk solo albümü “Suyun Üstüne”de 12 şarkı yer alıyor Bunlar, 1996-2007 yılları arasında bestelediği şarkılardan seçilen ve 2007’den itibaren de albüm için son hali verilen şarkılar Albümün prodüktörlüğünü ve aranjörlüğünü Ete Kurttekin ve Cenk Eroğlu paylaşıyorYapımcılığını HRM-Tanju Aşanel ‘in üstlendiği “Suyun Üstüne”de yer alan şarkıların tamamının söz ve bestelerinde Ete Kurttekin imzası yer alırken, sadece “Bitti”nin sözlerini Cenk Eroğlu ile birlikte yazdılar “Suyun Üstüne”de yer alan şarkıların sözlerinde “bu benim hikayem” diyebileceklerinizin yanı sıra toplumsal içerikli sözlerden oluşan şarkılar da karşınıza çıkıyor

Her albümü bir yolculuk, her şarkıyı da o yolculukta seyredilen bir film gibi düşünenEte Kurttekin, “Suyun Üstüne”nin albüm tasarımında da Selim Ünlüsoy ‘la bu düşünceden yola çıkarak çalıştı 40 saatte tamamlanan kapak tasarımı ve içeriği, biraz film afişlerini çağrıştırıyor, biraz da suyun hemen üstündeymiş hissini veriyor Ete Kurttekin, kendi logosunu da kendisi tasarladı, Selim Ünlüsoy ‘la geliştirdi ve son halini aynı zamanda gitaristi de olan Arda Albayraktar’la birlikte vererek albümünde kullandıAlbümden ilk video klip “İçtim”e çekildi Ete Kurttekin’in ilk solo albümünden ilk video klip Güray Gürsoy yönetmenliğinde, Camialtı Tersanesi’nde “İçtim”e çekildi Güray Gürsoy’un montajını Selim Demirdelen’le birlikte yaptığı video klip müzik kanallarında yayına girdi2011’in ilk albümlerinden Ete Kurttekin “Suyun Üstüne” HRM etiketiyle tüm müzik marketlerde yerini aldı

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
10,25 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com